Järvenpäässä jotain tekeillä.

8

Nuorten kokoontumiset aiheuttavat jo paniikkia?

Poliisi puhuttaa nuoria ja selvittää, mikä on kokoontumisen syynä.  Järvenpäässä Keski-Uudellamaalla on poliisin arvion mukaan 100–150 nuorta kokoontunut. ”En ole kuullut, että olisi tappelua ollut, mutta paljon on nuoria liikkeellä. Useita poliisipartioita on lähetetty paikalle”, kertoo komisario Jari Vuorenpää Helsingin poliisista.
lta-Sanomien lukijan mukaan nuoret kokoontuivat ensin Prisman pihalle iltakahdeksan jälkeen ja jatkoivat siitä matkaansa asemalle.
Asiasta kertoi Iltasanomat 13.09.2016
Mainos

8 KOMMENTIT

 1. Pelko herää poliisissa, ”onko nyt tullut aika”.
  Ei ehkä vielä tänään,mutta sen aika tulee.
  Siitä te voitte olla varmoja.

 2. En tiedä onko meidän nykyiset politiikot nähneet elokuvaa,missä hyvinkin isänmaallinen kaveri toteaa,että suu se on miunkin säkissäin.
  Monesta varmaan hauska letkautus,mutta ei minusta,koska niin monen suomalaisen säkki alkaa tulemaan täyteen.
  Sen toivon tapahtuvan,samalla kun pelkään niin käyvän.

 3. Nuoret ovat sen verran fiksuja että ne tietävät joukossa olevan voimaa. Ja jos tuonne uskaltautuvat karvaranteet niin saattavat saada korvilleen.

  Hyvä nuoret. Jonkun on näytettävä mallia kun keskikehon rakentajat löhöävät sohvillaan ja kitisevät:”Kyllä minäkin mut kun…”. Omat vanhempani oksettavat minua.

 4. Muistakaa päättäjät niin kuin suvakitkin,mitä meille tälle isänmaalliselle porukalle olette toitottaneet kun alkaa tapahtumaan.
  PELOLLE EI PIDÄ ANTAA VALTAA,miksi meidän rivikansanedustaja Stupido kävelee turvamies seuranaan?.
  Onko hän antanut pelolle vallan?.

 5. Jos olis ollu samanlainen mamujengi niin poliisilla olis taas ollu #resurssipula ja muita tekosyitä miks ei voi tulla paikalle

 6. Ilmestyskirja: Vartijat kukkuloilla vapisevat=Meidän päättäjämme hallintokukkuloillaan kukin eri maissaan pelkäävät. On Arkadianmäkeä, Capitolia…
  Näin se eräs saarnamies kerran puhettaan piti.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.