Juho Eerola: Kansalaisaloite lieventäisi maastapoistamis-käytäntöä.

0

Ulkomaalaisten rikollisten maastakarkoitusta koskeva kansalais-aloite on tulossa eduskunnalle. Hallintovaliokunnan puheenjohtaja Juho Eerola pitää aloiteessa esitettyä käytäntöä nykyiseen hallituksen kantaa ja voimassaolevaa lainsäädäntöä lievempänä.

 

”Törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden, rikoksen uusijoiden ja yleiselle järjestykselle vaarallisten henkilöiden maasta poistamista nopeutetaan. Hallitus antaa esityksen eduskunnalle kevätistuntokaudella 2017”, Eerola sanoo. di-gold

 

Asiasta kertoi Verkkouutiset 13.09.2016.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.