”Komissio”: Suvaitsevaisuus ei saa vaarantaa turvallisuuttamme.

3
Mainos

Komissio on esittänyt puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin unionin tilaa koskevan vuoden 2016 puheen yhteydessä, miten Euroopan unioni voi kohentaa Euroopan turvallisuutta. Tavoitteeseen pyritään parantamalla tiedonvaihtoa terrorismin torjunnassa ja vahvistamalla unionin ulkorajoja.

”Suvaitsevaisuus ei kuitenkaan saa vaarantaa turvallisuuttamme. Meidän on tiedettävä, ketkä ylittävät EU:n ulkorajat. Puolustamme rajojamme uuden Euroopan raja- ja rannikkovartioston avulla. Puolustamme rajojamme tiukoilla tarkastuksilla, jotka koskevat kaikkia rajat ylittäviä.” – Puheenjohtaja Juncker, Unionin tila 2016

Mainos

Komissio on  esittänyt komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin unionin tilaa koskevan vuoden 2016 puheen yhteydessä, miten Euroopan unioni voi kohentaa Euroopan turvallisuutta. Tavoitteeseen pyritään parantamalla tiedonvaihtoa terrorismin torjunnassa ja vahvistamalla unionin ulkorajoja. Komissio ehdottaa, että Euroopan raja- ja rannikkovartiosto saatetaan toimintakykyiseksi nopeutetussa tahdissa, EU:n rajanylitystietojärjestelmä hyväksytään ja otetaan käyttöön ripeästi ja EU:n matkustustieto- ja -lupajärjestelmän (ETIAS) perustamisesta annetaan piakkoin ehdotuksia. Osana komission pyrkimyksiä edetä kohti toimivaa ja todellista turvallisuusunionia ehdotetaan myös lisätoimia, joiden avulla parannetaan matkustusasiakirjojen turvallisuutta ja pyritään estämään asiakirjapetoksia. Lisäksi komissio ehdottaa Europolin yhteydessä toimivan Euroopan terrorismintorjuntakeskuksen vahvistamista.”

Eu Tiedote: https://ec.europa.eu/finland/news/soteu_boarder_control_160914_fi


Mainos

3 KOMMENTIT

  1. Mitä tähän nyt sanoisi? Alkoholisoitunut Juncker on luonut itse ongelman josta selviää ulos (jos selviää) vain ratifioimalla EU:n liittovaltion sekä tilaamalla NATO:n sen sotilasvoimiksi. Sen jälkeen rajat ovat kiinni eivätkä matut pääse ulos tai eurooppalaiset sisään. Sen jälkeen meistä imetään kaikki varallisuus ja terveys matujen avulla.

    Olisi mukava tietää paljonko Junckerin juomalaskut ovat EU:lle? Siis meille veronmaksajille.

  2. Juncker on rappoialkoholisti. Mies puhuu mitä milloinkin. EU on epäonnistunut. Nyt on korjattava tilanne ja palattava kansallisvaltioiden aikaan. Se turvaa kulttuuriin ja euurooppalisuuden parhaiten. Globalismi tarkoittaa viidakkokulttien ja islamin massiivista vyöryä sivistyneeseen Eurooppaan. Se tuhoaa koko 3000 vuotta kestäneen kehityksen , eikä kiveä kiven päälle tule jäämään.

  3. Samaan aikaan Italian rannikkovartiosto kuskaa maahantunkeutujia kuivalle maalle halpatyövoimareserviksi tai pääasiassa vain ruokittaviksi ja eläteiksi. Hoivabisnes kukoistaa, kansa kustantaa sirkuksen ja voitot menevät Gay_Män-saarille.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.