Sebastian Tynkkynen: Ps nuoret etsivät keinoja maahanmuuton ongelma kohtiin

5

Jotkut jopa tappavat, että pääsevät vankilaan. Ei voi olla niin, että suomalaisten tulee elättää joka ikinen muun maan kansalainen antamalla myönteinen päätös jokaiselle, joka päättää tulla rajan yli, tai muuten omaisuutemme ja henkemme on vaarassa, sillä maahan yritetään jäädä toisella keinolla: varastamalla tai tappamalla.

Perussuomalaisissa Nuorissa etsitään parhaillaan poliittisia ehdotuksia, joilla voitaisiin synnyttää painetta kielteisen päätöksen saaneille laittomille maassa olijoille, että he lähtisivät vapaaehtoisesti omasta tahdostaan pois maasta. Jos sinulla on tällaisia ehdotuksia, pistä mulle mailia: sebastian.tynkkynen@ps-nuoret.fi

Viedään ne omille ministereillemme.

5 KOMMENTIT

 1. Persujen nuorissa on ollut aikaa kohta kahdeksan vuotta etsiä ratkaisuja ongelmiin. On se kumma kun aina juuri vaalien alla ponnahdetaan lööppeihin.

  Ja sitäpaitsi, vaikka persunuoret löytäsivät mitä ratkaisuja matu-ongelmaan, ei sillä ole mitään väliä. Koska sionisti-Soini sanelee mikä on puolueen virallinen linja. Ja sehän on mat-myönteinen sekä EU-liittovaltio myönteinen. Mikäs sitä on käskyttäessä kokonaista puoluetta kun sattuu olemaan yksi kolmesta jolla on säätiön rahankäyttöoikeudet.

 2. Siis meidän suomalaisten on turvattava henkemme ja lähimmäisten henki muullakin, kuin ostamalla Tallinnasta pippurikaasua. Meidän on hankittava henkilökohtainen käsiase tai Tallinnasta etälamautin. Onko meidän henkemme vaarassa, kun joku elintaso pakolainen haluaa jäädä Suomeen loisimaan.
  Todella kammottavaksi mennyt elämä täällä, johan tässä pitää itse lähteä pakolaiseksi.
  Yksi keino olisi, että kielteisen päätöksen saanut, otettaisiin talteen, poliisien, armeijan toimesta. Säilytettäisiin jossain leirissä, josta sitten suurempi joukko lähetettäisiin yhtäaikaa valvotusti ulos maasta. Sitten rajat kiinni. Tulli valvomaan ja kaikilta mutanaamoilta tarkasti papereiden kysely, jotteivat palaa takaisin maahan. Kuvallinen katalogi tullihenkilöiden käyttöön.
  Seuraava ainoa keino on villin lännen meininki, tiedättehän oman käden oikeus

 3. Vankileireihin odottamaan karkoitusta maasta. Karkoituksen tapahduttava heti, kun tuomio on annettu. Ei valitusoikeutta karkoituspäätöksestä. Takaisin tuleville raja-asemilla vastaanotto ampuma-aseella, kovat piipussa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.