New Yorkissa räjähti, Trump kommentoi, Hillary vaikenee.

New York saattaa olla nyt jonkinlaisen pommikampanjan kohteena: Aamuyöllä Suomen aikaa New Yorkin Chelseassa räjähteen pommin läheisyydestä löytyi toinen, räjähtämätön, josta kuva alempana. Huolestuttavaa on, että *painekattila-pommi* on copycat Bostonin pommi-iskusta.

painekattelia00001New Jerseyn roskakori-pommi, vain tunteja ennen New Yorkin iskua, räjähti ilman henkilövahinkoja -mahdollisesti etuajassa- sillä paikka oli hölkkätapahtuman suunnitellulla reitillä. Myös New Jerseyssä jäi pommeja räjähtämättä.

”Yhteensattumia” on siis riittävästi Donald Trumpin pikaisen kannanoton tueksi. Viranomaiset eivät ole vielä vahvistaneet, oliko kyseessä terroriteko.

Trump kommentoi asiaa Colorado Springsissä:

Nousin juuri koneesta, kun kuulin räjähdyksestä. Emme tiedä, mitä New Yorkissa on tarkalleen ottaen tapahtunut, mutta kamalia asioita tapahtuu maassamme ja koko maailmassa. Elämme sellaisia aikoja, että meidän tulee olla kovia, fiksuja ja valppaita, ja saada nämä loppumaan.

New Yorkin räjähdyksessä on loukkaantunut 29 henkilöä. Tämä viittaa siihen, että räjähtäneessä laitteessa on ollut jotain, esm. nauloja, sirpalevaikutusta tehostamassa. New Yorkin räjähtämättä jäänyt toinen pommi, kuvassa, on matkapuhelimella laukaistava painekattilaan rakennettu pommi. (kuva ylempänä)

Asiasta kertoi Iltasanomat 18.09.2016 Daily Mail 18.09.2016.

https://www.youtube.com/watch?v=OMJZ-54rMy4

One thought on “New Yorkissa räjähti, Trump kommentoi, Hillary vaikenee.

  • 18.9.2016 at 12:45
    Permalink

    Amerikka mätänee jo sisältäpäin. Sielä juutalaisten aikoinaan harjoittama orjien maahantuonti on johtanut tilanteeseen missä ollaan nyt. Ja samaa harjoitetaan euroopassa. Mitä muuta varten matuja rahdataan eurooppaan kuin mädättämään vahvoja valtioita sisältäpäin ja tuhoamaan hyvinvointi, johon amerikkalaisilla ei ole edes unissaan mahdollisuutta.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *