Puukko heilui ja Allah mainittiin Minnesotassa.

0

20.15 paikallista aikaa eilen illalla vartiontiliikkeen uniformuun pukeutunut mies hyökkäsi Cross Road Center -ostoskeskuksessa asiakkaiden kimppuun St.Cloudissa Minnesotassa. Kahdeksan loukkaantui välikohtauksessa.  Todistajien mukaan Allah mainittiin.

Toisen tiedon mukaan tekijä kysyi ainakin yhdeltä puukottamaltaan, ennen iskua, oliko tämä muslimi. St.Cloudin poliisipäällikkö Blair Anderson vahvisti että huusi Allahia, ja oli muslimi. Siis entinen muslimi, koska kuoli välikohtauksen selvittämisen yhteydessä.

 

 

Standard 18.09.2016, Iltasanomat 18.09.2016.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.