Israel ei ottanut pakolaisia vaan rakensi muurin

4

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu ilmoitti jo viime vuonna, että Israel ei ota pakolaisia, koska Israel on erittäin pieni maa, jolla ei ole väestöllistä tai pinta-alallista syvyyttä. Hän myös vahvisti, että Israelin Jordanian rajan vastainen muuri kyllä rakennetaan.

Syyria on Israelin naapurimaa ja Jordan ja Libanon ovat ottaneet suuria määriä syyrialaispakolaisia. Keskustavasemmistolaisen työväenpuolueen johtaja Isaac Herzog sanoi: ”Juutalaiset eivät voi katsoa välinpitämättömästi sivusta, kun sadattuhannet pakolaiset etsivät suojasatamaa.”

Isaac jatkoi sanoen, että ”me emme voi olla välinpitämättömiä murhien ja teurastusten tulvan tapahtuessa Syyriassa” ja viittasi myös holokaustiin: ”me olemme omakätisesti kohdanneet sen, kun maailma katsoo sivusta hiljaa”.

Nyt, jos koskaan, Israelilla olisi ollut tilaisuus näyttää kaikille maille mallia ihmisoikeuksien noudattamisessa, mutta sen sijaan Israelia väestöluvultaan selvästi pienempi Suomi joutuu kantamaan heidänkin taakkansa.

4 KOMMENTIT

  1. ’Etistyksellinen’ toimittaja on valinnut uutiseensa vain osatotuuden, joita jatkuvasti latelemalla saadaan aikaan suuri valhe, joka hallitsee tällä hetkellä mediaa ja suurta osaa kansasta.
    Vuonna 2015 Israeliin tuli noin 30 000 maahanmuuttajaa. Tänä vuonna tahti on tainnut olla suunnilleen samaa.

  2. Taitaa Otto-Wille Kuusinen jättää kertomatta, ovatko nämä hänen mainitsemansa muuttajat n.s. ”paluumuuttajia”, joille ihan maksetaan siitä, että he tulevat oman etnisen ryhmänsä etnovaltiota asuttamaan.

    Vaikea ajatella, että suomalaisetkaan vastustaisivat suomalaisten muuttoa Suomeen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.