Jihadistien tähtäimessä ”al Andalus”, Espanjan tiedustelu varoittaa.

1

Espanjan turvallisuuspalvelut varoittavat ”islamilaisen kalifaatin” valmistelevan operaatioita Espanjassa. ISIS-Da’eshin videoilla onkin jo pitkään julistettu ”al Andalusin” valtaamista takaisin. Sillä nimellä muslimit nimittivät Iberian niemimaata sitä hallitessaan.

Islamin ajattelutapaan kuuluu, että maaperä joka kerran on valloitettu islamilaisen armeijan toimesta, ja jolle on rakennettu moskeijoja, kuuluu peruuttamattomasti muslimeille. Se, että kristityt espanjalaiset ajoivat muslimihallitsijat maastaan pois v.1492, merkitsee jihadisteille suurta historiallista vääryyttä.

Jokaisen muslimin velvollisuus on korjata tämä ”vääryys”. ISIS-Da’esh on lisännyt toimintaansa Libyassa asemien Syyriassa ja Irakissa horjuessa. Jihadistien julkaisuissa kehoitetaan toimimaan ESpanjaa vastaan Pohjois-Afrikasta käsin. di-gold

 

 

Asiasta kertoi Iltalehti 19.09.2016, Sputniknews 05.07.2016,  Express 08.09.2016.

1 KOMMENTTI

  1. Toivottavasti Espanjalaiset antavat noille korville oikein isän kädestä. Ja häätävät maastaan pois kaikki muut paitsi ne joita tarvitaan töissä viljelmillä. Kuten Sipiläkin sanoi ”Niukkuus luo luovuutta”.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.