Tytön äiti pelasti neitoset turvapaikanhakijoiden käsistä

7

Lauantaina käpälöitiin ja nuoltiin 14- ja 15-vuotiaita Saarijärvellä. Pahemmalta vältyttiin, kun toisen tytön äiti ehti paikalle, ja karkoitti maahantunkeutujat.  Asiasta on kirjoittanut Keskisuomalainen 19.09.2016.

Poliisi tutkii tapausta, jossa kaksi miestä lähenteli kahta tyttöä Saarijärven keskustassa myöhään lauantai-iltana. Teoista epäillyt ovat vuosina 1993 ja 1994 syntyneitä turvapaikanhakijoita. Lähentelyn kohteeksi joutuneet tytöt ovat 14- ja 15-vuotiaita. Poliisin mukaan toista tyttöä suudeltiin vastentahtoisesti suulle ja toisen hiuksia silitettiin. Miehet olivat päihtyneitä.

Poliisilla oli kiinniotettuna molemmat miehet. Heistä toinen oli säilössä vielä maanantaina, koska poliisilla on ollut vaikeuksia saada tulkkia. Miehet asuvat SPR:n Kolkanlahden vastaanottokeskuksessa.

Päivitys:

Lisää Saarijärveltä: Iltalehti 20.09.2016. Ravintolasta miesystävänsä kanssa kotiinsä palaava näinen yritetty raiskata.

7 KOMMENTIT

 1. Parempi ehkä, ettei valtion johto huomaa tälläisiä tapauksia: Lahjottavat polkupyörän, senkin väärään osoitteeseen?

 2. Eikö äiti ole opettanut että polvella minulle? Suora toiminta on aina tehokkainta. Ja kun se kaatuu maahan niin munillepotkintaa jatketaan niin kauan ettei se siitä enää nouse.

 3. Outoa, Saarijärven piti olla ”…Muslimien paratiisi Saarijärvi…” ?
  juttu oli NYKYSUOMESSA 15.9 2016 ”Paperittomat maahanmuuttajat vierailevat päiväkodeissa”, siinä on mainittu Saarijärvi…. miten nyt näin on päässyt käymään ?

 4. Ehdotan poliitikolle, että poistakaa maahantunkeutujilta päivärahat.
  Kenties se hillitsee vapaamatkustajien pubissa käyntejä ja sen jälkeisiä ahdisteluilmiöitä.
  Mitään rajumpaa toimenpidettä ei populistipoliitikoilta voisi odottaa. Ehkä tämä sentään onnistuisi?

 5. Kaikki vokit tulee sulkea ja elintasopakoloiset keskittää valtion omistuksessa olevaan/oleviin poistokeskuksiin.
  Keskukset kiinni ja vartijat porteille.

  Hylsyn saaneet pitää poistaa maastamme välittömästi.
  Ei valitusoikeuksia loisille!

  Irak, Somalia ja Afganistan ovat TURVALLISIA MAITA!

 6. Älkää nyt hyvänen aika hätää kärsiviä pakolais poloisia haukkuko.Annetaan tyttäremme lapsosille leikkikavereiks.Näin saamme monipuolista perhe elämää kelan luukulle kevväällä.Hyi suomalaiset 35v pakolais lapsi tarttee iloja.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.