Pari mietelmää viime aikojen tapahtumista ja niiden jälkipuinneista. -Antti-Jussi Hirsimäki

5

Otanmäki, kaksi ihmistä ryöstettiin turvapaikanhakijoiden toimesta. Toinen pahoinpideltiin ja toinen kuristettiin kuoliaaksi. Kukaan ministeri, eikä presidentti ottanut kantaa eikä tuominnut tekoa. Kansanedustaja Juho Eerola oli ainut joka muisti uhrin ja muisti asian myös eduskunnassa.

Asema-aukio Helsinki, SVL:n järjestämä mielenilmaus päättyi pahoinpitelyyn ja viikko tapahtuman jälkeen pahoinpitelyn uhri menehtyi. Virallista kuolinsyytä ei ole vielä ilmoitettu. Media ja päättäjät sekosivat tapauksesta totaalisesti.

Kumpikin uhri on liikaa ja tällaista ei saisi tapahtua, mutta miksi ainoastaan toinen saa median, päättäjien ja presidentin huomion? Nyt mietitään millä tätä vihaa ja vastakkain asettelua saataisiin kitkettyä..vastaus on kieltäminen. Olisiko ollut helpompaa puuttua jo aiemmin tähän tilanteeseen ja sallia avoin keskustelu? Ei jälkeenpäin tapahtuva kieltäminen voi olla aina se ratkaisu.

SVL on saanut nyt runsaasti huomiota mediassa ja syystäkin, mutta huomion arvoista on, että SVL:n mukana media yrittää vetää muitakin lokaan. Tapahtumapäivänä samaan aikaan kum SVL piti omaa ilmaustaan, niin muut olivat Vuosaaressa Fortress Europen mielenilmauksessa jota käsittääkseni SVL boikotoi somalitaustaisen puhujan vuoksi. Eilen yhdessä keskustelussa (vänkäämisessä) erään ituhipin kanssa tuli ilmi eräs seikka mitä luultavammin ei mediakaan tunnu ymmärtävän, tämä ruudinkeksijä kysyi minulta, että mitä eroa muka kansallissosialismilla ja kansallismielisyydellä on? Mistä kivenkolosta näitä taukkeja oikein ryömii ja miksi he edes osallistuvat mihinkään keskusteluun kun ei edes perusteet ole kunnossa? SVL siis edustaa kansallissosialismia ja on sillä saralla ilmeisesti ainut toimija Suomessa.

Suomen Sisua yritetään kaikin mahdollisin keinoin liittää SVL:n riveihin median toimesta, miksi? Ei niillä ole oikeastaan mitään yhteistä. HS ja Yle tekee toimittajien omista mielipiteistä taas kerran uutisia. Hämmästyttävää miten ”luotettavat” mediat muokkaavat mielipidekirjoitukset uutisiksi. Milloin on joku sattunut olemaan jonkun kanssa samassa tilaisuudessa, jollain on lapsuudenystävä toisessa ryhmässä ja jostain on kuva jonkun kanssa…mitä helvetin uutisia nämä on? Tällä ääliömäisellä logiikalla pitäisi tutkia onko kellään plussakorttia tai S-bonuskorttia taskussa, niin saataisiin myös Kesko ja S-ryhmäkin mukaan tähän paskaan.

Mediaa muistuttaisin heidän omasta manifestistaan ”luotettavan median puolesta”, jonka mukaan uutisten pitäisi perustua faktoihin ja mun mielipide on, että mielipidekirjoitukset eivät ole faktoja, eikä niitä tule kirjoittaa uutisten muotoon.

5 KOMMENTIT

 1. Tällä samalla kaavalla voidaan kieltää islam,koska Otamäen kuristajat oli islamin kannattajia.
  Sekä kokoomus koska kokoomuksen nuorten viestintäpäällikkö Romppainen kuristi viattoman naisen laajasalossa.
  Samalla kaavalla vasemmistoliitto koska vasureiden kannattaja pahoinpiteli pyörätuolissa olevan sivullisen.
  Lisätään viellä yle joka kiihottaa kansanryhmää vastaa eli kertoo että suomalaiset on rasisteja ja roskaväkeä jotka maksaa viellä heidän palkat.
  Samalla kaavalla voidaan kieltää melkein mitä vaan joka ei satu miellyttämään valtaeliittiä ja heidän puutelimediaa.
  Kyllä on suomi sekaisin mutta onneksi on viellä Venäjä jota voi mollata rauhassa.

 2. Hmm… jos miettii mitä yhteistä on kansallismielisyydellä ja kansallissosialismilla niin niillä on paljonkin yhteistä. Molemmat tekevät työtä oman maansa parhaaksi, vahvemman yhteiskunnan ja paremman huomisen puolesta. Kansallissosialistit koittavat lisäksi parantaa työväen oloja. Kansallismieliset eivät painota toimintaansa työväenluokkaan.

  Kauan sitten osa SVL:n porukoista oli Sisussa. Mutta kun artikkeleiden kirjoitusasusta pottuiltiin ja viisasteltiin taivutuksista niin se joukko lähti sieltä SVL:ään. Yhteistyötä on ollut sen jälkeen eri mielenilmauksissa ja muistotilaisuuksissa. Joka osaltaan kuvastaan samanlaista päämäärää itsenäisen Suomen puolesta.

  Edellisessä kommentissa todetaan että ”Kyllä on suomi sekaisin mutta onneksi on viellä Venäjä jota voi mollata rauhassa”. Klassinen esimerkki siitä miten johtajat joilla on huno sisäpolitiikka, keskittävät huomion agressiiviseen ulkopolitiikkaan.

  Jos Sisun ja SVL:n agendaa olisi noudatettu ja rajojamme valvottu Rajavartiolaitoksen toimesta, olisi moni ahdistelu, raiskaus, rikos ja murha jäänyt tekemättä. Täälä ei olisi matuja vaan ainoastaan maahan tulleita työläisiä ja opiskelijoita. Heitä jotka oikeasti haluavat olla osa tätä yhteiskuntaa.

  Lopuksi voidaankin kysyä:”Kuinka monta raiskausta, murhaa, pahoinpitelyä ja/tai rikosta on hyväksyttävä määrä?” Enkä nyt tarkoita kantasuomalaisia.

 3. Kyllä sitä Vuosaaren mielenosoitusta boikotoi aika monet muutkin, eikä se somali lainkaan ollut ainoa syy siihen, ettei ihmiset tuleet paikalle. Muita syitä oli mm. se, että tapahtuma oli ulkomaalaisten järjestämä, joka ei sovi kansallismieliselle tapahtumalle sekä se, että nämä heikot järjestäjät luovuttivat alkuperäisen mielenosoituspaikan tappelutta, vaikka toinen ryhmä sai kuitenkin osoittaa mieltään alkuperäisessä paikassa päivää myöhemmin.

  Kansallismielisyyden ja kansallissosialismin olennaisin ero on se, että kansallissosialistit eivät halua enää koskaan antaa marxilaisille valtaa takaisin. Siinä se pieni, suurin ero.

  • Juu, voin kertoa että ainakin juontaja eli minä jäin pois, kun poliisin annettin kusettaa meitä kybällä, siirtämällä tilaisuus sinne Suomalian Mogadishun persreikään, eli Vuosaareen. Veikkaukseni on, että siitä tulee ensimmäinen islamistien no go-alue Suomessa.

 4. Paheksun myös sitä, että artikkelin kirjoittaja lyö kiilaa kansallismieliseen kenttään, mitä kukaan muu ei näinä hankalina päivinä ole tehnyt, ei Persut, ei FDL – mutta Suomen Sisu sitten lyö, niinkö?

  Hävetkää, saatana!

  Pitääkö teidät kietoa kommunistilippuun, vai mistä tässä on kyse?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.