Saksalaiset erikoisjoukot pidättivät 16 vuotiaan terroristin

0

Saksan erikoisjoukot pidättivät 16 vuotiaan syyrialaisen Kölnin pakolaisleirillä. Poliisin sanojen mukaan nuori oli pidätyshetkellä rukoillut islamin ja isisin nimeen. Pidätyksen yhteydessä loukkaantui kolme muuta pakolaista. Poliisin mukaan nuori syyrialainen Mohammed oli radikalisoitunut hyvin nopeassa ajassa ollessaan leirillä. Pidätysvaiheessa rukouksen aikana Muhammed oli maininnut sanan pommi ja isis. Pojan vanhemmat kertoivat pojan kärsivän masennuksesta ja pojan äiti on hakenut turvaa jutulleen saksalaisista medioista.

Saksan sisäministeriöstä Ralf Jäger ottaa jutun tosissaan ja sanoo, ”uhka on todellinen ja terroristit ovat keskuudessamme. Kaikki vihjeet on tutkittava ja turvallisuusviraston on nostettava hälyytystilaa”. Edellisviikolla poliisi oli pidättänyt kolme syyrialaista epäiltynä isisin joukoiksi. pidetettyjen epäillään tulleen Saksaan odottamaan toimintaohjeita terroristisoluilta.

Lähde: rt

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.