Toimittajan analyysi kiertävästä rähinäsirkuksesta, totta vai foliota?
3.3 C
Helsinki
sunnuntai, tammikuu 26, 2020

Toimittajan analyysi kiertävästä rähinäsirkuksesta, totta vai foliota?

2

Nykysuomen mediaseurantaprojekti löysi Iltalehdestä tutkimisen arvoista:

”Ihmisiä kuljetetaan paikkakunnalta toiselle linja-autolla. Kaupungeissa järjestetään mielenosoituksia, joihin osallistuu enemmän muualta tulleita agitaattoreita kuin paikallista väestöä. Paikallisista yritetään löytää otollista maaperää bussiporukan viestille. Pidetyissä palopuheissa kuuluu pelottelu ja uhkailu. Enää ei huudeta, että maahanmuuttajat vievät suomalaisten työt ja naiset. Nyt pelotellaan, kuinka maahanmuuttajilla ei ole mielessä muu kuin raiskaaminen ja tappaminen.

ninaleinonen0000000222Viime aikoina tällaisia tapauksia on ollut muun muassa Kajaanissa ja Forssassa. Kajaanista kuulin paikallisten ihmettelyä, ”kuinka sitä nyt hienolla linja-autolla tullaan tänne lietsomaan levottomuuksia”. Sikäläiset tuttavani myös ihmettelivät ääneen sitä, mikä omassakin mielessä on käynyt. Kuka maksaa tämän ulkopuolelta tulevan agitoinnin kulut?”

marcoputin00000022222

Kun asiaa pohtii enemmän, alkaa kuvio kuulostaa tutulta. Rähinäryhmien liikuttelu paikasta toiseen, järjestelmällistä levottomuuden lietsomista, paikallisten rekrytointia radikaalien riveihin.

Kuvio on täysin sama kuin pari vuotta sitten Ukrainassa.”

ninaleinonen00000003333”Toimintatapa on sama: ulkopuolelta radikalisoidaan paikallisia ja lietsotaan levottomuutta.

Tällä hetkellä suoria yhteyksiä Suomessa toimivien agitaattoreiden ja niin sanotussa Donetskin kansantasavallassa toimivien propagandistien välillä löytyy, eikä asia oikeastaan yllätä ketään näiden tahojen toimintaa vähänkin seuranneita.

Pieni mutta äänekäs porukka näkyy ja kuuluu. Enemmistöä väestöstä ei voisi vähempää kiinnostaa ennen kuin tapahtuu jotain pahaa. Todella pahaa.

NINA LEINONEN”

Tarkkailemme tilannetta.
 Iltalehti 20.09.2016.

2 KOMMENTIT

  1. Leinoselle terveisiä sen verran että linja-auto on vuokra-auto. Sillä kuljetetaan ihan normaalia tilausrahtia. Ja se että osa ihmisistä jotka kokevat tehtäväkseen Suomen pelastaamisen matuvyöryltä, näyttävät sen avoimesti. Jokaisella paikkakunnalla on paljon ihmisiä jotka eivät uskalla puhua tai kertoa omaa mielipidettään kulttuurimarxistisen ilmapiirin ja suomettumisen vuoksi. Näin he saavat sisimmässään vahvistuksen olevansa oikealla asialla. Ja keskustelun avauskin on helpompaa kun tietää kenelle asiasta voi puhua ja kenen kanssa ei edes kannata jatkaa aloitusta pidemmälle.

    Verkostuminen on ollut päivän sloganeita kohta viisi vuotta.

    Suomessa on mielipidevapaus ja ilmaisunvapaus. Ennenkuin niitä rajoitetaan valtiovallan ja median toimesta liikaa, niitä on hyvä käyttää. Tämä aikakausi jää historiaan aikakautena jossa media ja johtajat tekivät kaikkensa pimittääkseen suurten siirtolaisvirtojen perimmäisen tarkoituksen. Ja sen ensimmäiset lieveilmiöt. Ja tulevaisuuden kansalaiset tulevat lukemaan meistä kuin Rooman vallasta joka mätäni ja luhistui sisältäpäin, ihmetellen miten tyhmiä me olimme. Emme olleet oppineet mitään Rooman valtakunnasta perustaessamme EU:n. Emmekä olleet oppineet mitään siitä kun juutalaiset rahtasivat afrikasta neekeritä amerikkaan orjiksi. Niiden jälkeläisten aiheuttamien ongelmien ja rikollisuuden sekä lieveilmiöiden arvasi toistuvan lähi-idästä rahdattun massan seurauksena.

  2. Minä pöljä luulin että toimittajanplanttu puhuu kiakkovieraista. Niitähän sitä rahdattiin Tampereelle rähinöitsemään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.