Eva Natas: Tulevaisuuden uutisia, Helsingin Julistuslehti, Suomen ainoa sanomalehti

2

Byrokratiaa vähennetään: kaikille rajan ylittäneille automaattinen turvapaikka. Somalit: vaadimme matkakulumme korvattavan täysimääräisesti saapumispäivänä.

Monikulttuurisuus-viikko veti ennätysyleisön! Helsingin ydinkeskustan suurmoskeijassa vietetty tapahtuma oli ylistys Allahille. Burkhat olivat ojennuksessa ja halal-lihat odottivat grillausta ulkona kun tunnettu rauhan uskonnon saarnaaja puhui jihadista.

Olin huumehelvetissä, mutta sitten tulin suvaitsevaiseksi, Allah pelasti minut – Annikin tarina.

Uusi opetussuunnitelma vihdoin julki: koraani korvaa kaikki aiemmat oppiaineet. Niissä oli niin paljon vihapuhetta ja rasismia ja vääräuskoista harhaa ettei muuta tietä ollut. ”Tämä on Allahin tahto!” Vantaan muslimilyseon apulaisrehtori myhäili tyytyväisenä.

Ulkonaliikkumiskielto naisille. Naisten vapaus Islamissa-puolue muistuttaa, että eduskunnan islamtunnilla, on päätetty julistaa yksioikoisesti ulkonaliikkumiskielto kaikille yli 7-vuotiaille naisille. Naisella pitää olla miespuolinen saattaja. Kiellon rikkomisesta tuomitaan raipan iskuihin rikospaikalla.

Vääräuskoisille orjille on taattava yksi lämmin ateria viikossa, Allahu akbar-puolue päätti, mutta rangaistuksia ei tule vaikkei tämä tapahtuisi. Aiemmin orjille ei ollut ruokintavelvoitetta. Päätöstä on arvostelu liian vapaamieliseksi.

Sharia-laki-työryhmä pitää rasistisena ja monikulttuurisuuden vastaisina, etteivät Sharia-lait ole vieläkään korvanneet vääräuskoista lakia kaikkialla. ”Ettekö te ylistä Allahia!” Espoon islamilaisen seurakunnan imaami tulistui. ”Sharia on pyhän profeetan kaunista puhetta ja armoa!”

 

2 KOMMENTIT

  1. Ei sovi unohtaa Sharia-poliisia joka valvoo kansalaisia sekä fyysiseltä että henkiseltä puolelta. He käyttävät loistokkaaksi daesh-ilmiantajia jotka ovat tavallisia ihmisiä kansan keskuudesta. daesh-ilmiantajiksi heidät on pakotettu/kiristetty koska heidän historiastaan löytyy jotain sellaista joka ei ole islamin hengen mukaista. Ja joka johtaisi ankariin rangaistuksiin koko sukua kohtaan. Arvellaan että joka kolmas kansalainen on daesh-ilmiantaja.

  2. Eva Natas = Satan Ave (suom. terve saatana). Niinpä niin. Saman kolikon eri puolet. Ja sitten vielä kerrotte olevanne saatanallista vihervasemmistolaisuutta ja islamismisaatiota vastaan. Sallikaa mun nauraa teille ääneen. No, tulipahan sekin ilmi, mistä tässä on viimekädessä kyse. Vai onko teitä vain yksinkertaisesti kusetettu koko ajan? Surullista. Enpä taida enää julkaisuanne viitsiä lukea.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.