Äärivasemmisto ja Poliittinen johto samassa mielenosoituksessa: Katso kuvat

9

Äärivasemmisto oli avoimesti esillä kulkueessa ja Senaatintorilla. Äärivasemmistolaiset olivat enemmänkin keskittyneet kännissä örveltämiseen kuin halailemaan vieressä olleita ihmisiä, niin kuin Presidentti Tarja Halonen puheessaan Senaatintorilla kehoitti.

Äärivasemmisto oli näkyvästi tapahtumassa esillä, voimme kysyä miten poliittinen johto voi olla äärivasemmistolaisessa tilaisuudessa mukana. Yllätyksenä tämä ei politikoille tullut, äärivasemmiston osallistuminen oli poliisin tiedossa hyvän aikaa ennen tapahtumaa.

Kuvat kertokoon tapahtuman luonteesta, lapsille suunnattu tapahtuma ei ilmeisesti ollut, niin paljon juopuneita mielenosoittajia siellä oli.
aaari-vasemmisto-bisse-1                              Kalja maistui marssin aikana, öykkäröiviä kaljankittaajia oli paikalla paljon

natsit-vittuun                                             Äärivasemmisto toivotti lapsiperheiden vieressä natsit vittuun
lapsiperhe                                                             Pellet pomppivat kolmen sepän patsaalla
pellet-patsaalla                                             Joukkovoiman auto hyytyi keskelle Mannerheimintietä
joukkovoiman-auto-hyyty                                                 Maahanmuuttajat olivat myös mukana kyltteineen
stop-rasism                               Yksinäinen Anarkisti odottaa kavereitansa joita lopulta tulikin paikalle satoja
anarkisti                    Äärivasemmisto rumpujen kanssa kasvot peitettynä, niin kuin heillä on tapana tehdä.
naamat-peitetty                                      Kippistä heitettiin kulkueesta ja kalja mastui tälläkin kaverilla
kippis-kulkueessa                                                                   Pellet olivat myös Senaatintorilla
pellet-senaatintorilla                                                  Ei rauhaa ilman oikeutta. Tähän on hyvä lopettaa kuvat
ei-rauhaa-oikeutta
Mielenosoitus sujui yllättävän rauhallisesti, ottaen huomioon juopuneiden määrän. Aivan toinen kysymys sitten onkin, onko Poliittisen johdon soveliasta esiintyä äärivasemmiston ja öykkäröivien juoppojen kanssa samassa tilaisuudessa. Tätä voimme kaikki pohtia.

 

9 KOMMENTIT

 1. Milloin hallituspuolueet sanoutuvat irti poliittisesta ääri-vasemmistolaisesta väkivallasta? Vai onko se vaan ”niin paljon parempaa”?

 2. Sanni Grahn-Laasonen rehvastelee omalla FB-sivullaan osallitumisestaan tähän ääriryhmien mielenosoitukseen. Käykääpä heittään kommenttia.

 3. Se on mainiota mitä propagandaa kokoomus-keskusta tällä hetkellä kohdistaa persuihin, yes. Mutta sehän on vain ilmaista mainosta persuille, jatkakaa kiitos!!!!
  Kehä kolmosen tuolla puolen alkaa löytyä jo suurta kannatusta persuille, yes, yes, yes, hurmaaa! !!!!!

 4. Huomenta

  Siellähän oli esim. persunuoret mukana isommalla näkyvyydellä. Eli tämähän oli itseasiassa oikeiston mielenosoitus?

  Kuvat on ihan laadultaan surkeita kun ne on pitänyt rajata noin tarkoitushakuisesti.

 5. Tämmöinen pieni välikysymys risikolle ja orvolle, onko teidän sopivaa marssia (koko Suomen kansan) päättäjinä, jonkin kansan osan riveissä. Sopiiko ministerin virassa eettisesti osallistua mielenosoituksiin. Teidän pitäisi edustaa koko kansaa, oletteko sopivia virkaanne. Teidän pitäisi olla puolueettomia, mutta mielenosoituksen teema oli suomalaisten (kansalaisten) rasistinen/rikollinen asenne maahanmuuttajiin. Eikö täällä saa olla eri mieltä kanssanne?
  Samaan aikaan kun te juhlitte menestyksekästä mielenosoitustanne, mutut teroittelivat puukkojaan. Muutamaa tuntia myöhemmin suomalainen sai taas puukon selkäänsä. Ja tästähän te haluatte tietenkin vaieta.

 6. Kuvatekstit oli miten sattuu. Ei näkynyt esim kaljoittelua tai peitettyjä kasvoja kuten kirjoitettiin.

 7. […] SA:ta ei tuomittu rikolliseksi järjestöksi toisen maailmansodan jälkeen, vaikka se lakkautettiin. Ilmeisesti Cecilia Hagen olisi mielummin myrkyttänyt SA-miehet. Se siitä rauhaa ja rakkautta pursuvasta äärivasemmistosta, jonka kanssa Suomen eliitti häpäisi itsensä valtaeliitin ja anarkistien masinoimassa mielenilmauksessa. […]

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.