Bussit paloivat Vantaalla, ja tänään (la 24.09.) Turussa.

takkuVarhain lauantainayönä ilkivallantekijät sytyttivät bussivarikon Turun Runosmäessä. 20:n auton arvioidaan tuhoutuneen kokonaan. Poliisin mukaan tulipalo on tahallaan aiheutettu, ja vähintään yksi tekijä on otettu kiinni.

takku00000Aiemmin kesällä 10.06. äärivasemmistolaisen ”Eläinten Vapautusrintaman” terroristit polttivat viisi bussia vantaalaisella varikolla. Syylliset ilmoittautuivat ”Peli poikki!” -tapahtumasta tutun Takku-netin tuhotyöraportti palstalla.

Kuvia Turun 24.09. tuhopoltosta:bussi-6

 

 

 

bussi-3bussi-2

bussi-1bussi-4

Iltasanomat 25.09.2016.:

Linja-autovarikon hallin palosta epäilty ja kiinni otettu mies on pidätetty. Häntä epäillään Runosmäen teollisuusalueella syttyneestä Palosta Turussa. Poliisi on jatkanut Linja-autovarikon hallin palon esitutkintaa.

3 thoughts on “Bussit paloivat Vantaalla, ja tänään (la 24.09.) Turussa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.