Persunuoria tönitty väkivallan-vastaisessa mielenosoituksessa!

Väkivallattomien ihmisten väkivallanvastaisella marssilla voi myös joutua väkivaltaisen kohtelun objektiksi, kertoo Sebastian Tynkkynen blogissaan:

”Rooliasuihin pukeuduimme vasemmistolaiselta väkivallalta suojautumiseksi. Se näytti olleen oikea ratkaisu. Toista supersankaria alettiin tönimään heti, kun pilleissä olleesta suomineidosta huomattiin, että olimme PS-Nuoria. Meitä alettiin nimittelemään isoon ääneen ja huudettiin, että näitä pillejä ei kannata mielenilmaisussa käyttää. PS-Nuoret kuitenkin vastustaa väkivaltaa vasemmiston väkivaltaisesta vastustuksesta huolimatta.

Perussuomalaiset Nuoret vaati eilen kannanotossaan poliittisen väkivallan kitkemistä sen kaikissa muodoissaan – myös vasemmalta äärilaidalta, johon ei mielenosoituksessa puhuneiden toimesta pitkällä tikullakaan haluttu koskea.

Pukeutuminen supersankareiksi ja “Superheroes against violence” -kyltti tänään olivat samalla piikki mielenosoituksen monien osanottajien tekopyhyydelle. Supersankarit vastustamassa väkivallan käyttöä tavoitteeseensa pääsemiseksi on yhtä uskottavaa kuin anarkistit ja äärivasemmisto mielenosoituksessa vastustamassa poliittista väkivaltaa vaikuttamisen muotona.”

Tynkkysen blogi.

Jos siis vastustavat väärää väkivaltaa, oikean väkivallan vastustaja vetää sua lättyyn. Näin se käy. di-gold

One thought on “Persunuoria tönitty väkivallan-vastaisessa mielenosoituksessa!

  • 24.9.2016 at 23:19
    Permalink

    Väkivalta ja sen vastustaminen on oikeamielisten jutska, eikä siihen tule persujen sun muiden semmosten puuttua. Tänään siitäkin on muistutettu oikein urakalla.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.