Väkivaltaiset äärisuvaitsevaiset: Tänään marssivat, huomenna tappavat?

Kiinnittäisimme ministereiden Risikko ja Orpo huomion vakavaan yhteiskunnalliseen vaaraan:  Äärisuvaitsevaistoon. Vasemmiston leirissä tahkotaan jo puukkoja ja hiotaan kirveitä.

Väkivaltainen äärisuvaitsevaisto on saanut vauhtia tänään (la 24.09.) valtion korkeimmalta johdolta saamastaan tuesta.  Tilanteen kehitys on huolestuttavaa. di-gold

6 thoughts on “Väkivaltaiset äärisuvaitsevaiset: Tänään marssivat, huomenna tappavat?

 • 24.9.2016 at 22:59
  Permalink

  Sangen mukavaa, että mamu tulee julkisuuteen kertomaan miten hän haluaa aseellista väkivaltaa suomeen, ja ihan omalla nimellään. Lähi-Idästä tuleva massamuutto on juuri hänen tasoistaan. Typerää ja väkivaltaista.

  Reply
 • 25.9.2016 at 05:51
  Permalink

  Jafille vaan terveisiä sitten että muista sitten ottaa pää irti etten jää henkiin. Voi tulla nolo herätys muuten jonain yönä.

  Reply
 • 25.9.2016 at 10:17
  Permalink

  Miten voi olla,suvakki ja väkivaltane omia heimoveljiä kohtaan.Miten kävi 1918

  Reply
 • 25.9.2016 at 10:44
  Permalink

  Pääministeri yhdessä eräiden muiden poliitikkojen kanssa osallistui valheille perustuvan uutisoinnin innoittamina äärivasemmiston masinoimaan mielenilmaisuun.
  Katsoin kuvia tapahtumasta, jossa valtava punainen äärivasemiston banderolli pisti silmään, siinä on kuvattuna valtava nyrkki iskemässä valtiovaltaa ja poliisia vastaan.
  Pääministeri siis osallistui mielenilmaisuun valtiovaltaa ja poliisia vastaan….mitä se kertoo tämän päivän Suomesta? Mitä se kertoo pääministeristä? Mitä koko viikonlopun näytelmä kertoo suomalaisesta Pravda tasoisesta mediasta, joka on asettunut äärivasemmiston tukijaksi?

  Reply
  • 26.9.2016 at 10:03
   Permalink

   Se riippuu tekikö Sipilä sen tietoisesti vai ”raiskattiinko hänet” anarkisti vasemmiston toimesta. Itse pitäisin tärkeänä Sipilän/muiden politikkojen irtisanoutumista hyvinkin tärkeänä, koska tuossa miekkarissa he ovat nyt antaneet oikeuden rikkoa lakia, vastustaa poliisia ja oikeuttaneet väkivallan suvakkien katsomiin äärioikeistoihin ja perussuomalaisiin. Soinina olisin etunenässä kysymässä Sipilältä että onko hän tosissaan tuota mieltä. Kaikkien suvakkien katsomaksi äärioikeistojen/persujen kannattaa ruveta ”hiomaan kirvestä” ja valmistautumaan yhteenottoon, koska tuollainen poliittinen tuki varmasti johtaa väkivallan lisääntymiseen ja kierteeseen. Kiitos kuuluu Sipilän johtamalle hallitukselle.

   Reply
 • 25.9.2016 at 11:15
  Permalink

  Marssikaamme barrikaadeille marraskuussa ja ampukaamme valtiovalta alas.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *