Väkivaltaiset äärisuvaitsevaiset: Tänään marssivat, huomenna tappavat?

6

Kiinnittäisimme ministereiden Risikko ja Orpo huomion vakavaan yhteiskunnalliseen vaaraan:  Äärisuvaitsevaistoon. Vasemmiston leirissä tahkotaan jo puukkoja ja hiotaan kirveitä.

Väkivaltainen äärisuvaitsevaisto on saanut vauhtia tänään (la 24.09.) valtion korkeimmalta johdolta saamastaan tuesta.  Tilanteen kehitys on huolestuttavaa. di-gold

Mainos

6 KOMMENTIT

  1. Sangen mukavaa, että mamu tulee julkisuuteen kertomaan miten hän haluaa aseellista väkivaltaa suomeen, ja ihan omalla nimellään. Lähi-Idästä tuleva massamuutto on juuri hänen tasoistaan. Typerää ja väkivaltaista.

  2. Jafille vaan terveisiä sitten että muista sitten ottaa pää irti etten jää henkiin. Voi tulla nolo herätys muuten jonain yönä.

  3. Pääministeri yhdessä eräiden muiden poliitikkojen kanssa osallistui valheille perustuvan uutisoinnin innoittamina äärivasemmiston masinoimaan mielenilmaisuun.
    Katsoin kuvia tapahtumasta, jossa valtava punainen äärivasemiston banderolli pisti silmään, siinä on kuvattuna valtava nyrkki iskemässä valtiovaltaa ja poliisia vastaan.
    Pääministeri siis osallistui mielenilmaisuun valtiovaltaa ja poliisia vastaan….mitä se kertoo tämän päivän Suomesta? Mitä se kertoo pääministeristä? Mitä koko viikonlopun näytelmä kertoo suomalaisesta Pravda tasoisesta mediasta, joka on asettunut äärivasemmiston tukijaksi?

    • Se riippuu tekikö Sipilä sen tietoisesti vai ”raiskattiinko hänet” anarkisti vasemmiston toimesta. Itse pitäisin tärkeänä Sipilän/muiden politikkojen irtisanoutumista hyvinkin tärkeänä, koska tuossa miekkarissa he ovat nyt antaneet oikeuden rikkoa lakia, vastustaa poliisia ja oikeuttaneet väkivallan suvakkien katsomiin äärioikeistoihin ja perussuomalaisiin. Soinina olisin etunenässä kysymässä Sipilältä että onko hän tosissaan tuota mieltä. Kaikkien suvakkien katsomaksi äärioikeistojen/persujen kannattaa ruveta ”hiomaan kirvestä” ja valmistautumaan yhteenottoon, koska tuollainen poliittinen tuki varmasti johtaa väkivallan lisääntymiseen ja kierteeseen. Kiitos kuuluu Sipilän johtamalle hallitukselle.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.