Aikooko Juha Sipilä vaatia ”Rajat kiinni!” -fb-ryhmien sulkemista?

4

Tänään hallitusherrat aikovatten tehä jottain ”ääriryhmille”,  josta kategoriasta ovatten pudottaneet pois jo liimanistit ja autonpolttajat, joiden kanssa rinta-rinnan marssivat lauantaina. (24.09.)

Hallitus kokoontuu pohtimaan väkivaltaisten äärijärjestöjen ja niiden tunnusten kieltämistä. Hallituksen periaatepäätöksen jälkeen sisäministeri Paula Risikko (kok.) jatkaisi sen selvittämistä, mitä lainsäädäntöä kieltäminen vaatisi.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo toivoi lauantaina, että hallitus linjaa maanantaina tavoitteekseen äärijärjestöjen ja niiden tunnusten kieltämisen. Hänen mukaansa pääministeri Juha Sipilä (kesk.) on asiasta samaa mieltä.

Asiasta kertoi Iltalehti 26.09.2016.

Äskettäin poliittinen yläluokka marssi useilla paikkakunnilla yhdessä tuhotöihin syyllistyneiden ja väkivallantekoihin sekaantuneiden äärivasemmistolaisten kanssa ”suvaitsevaisuuden” puolesta. Tilaisuuksissa rinnastettiin Suomen valtio, Suomen Sisu ry., poliisi ja Vastarintaliike (poliittinen järjestö) toisiinsa ja vaadittiin niiden hävittämistä.

Tämä alkaa jo ylittää koomisuuden rajan: Muualla Euroopassa ei voitaisi kuvitellakaan poliittisten johtajien esiintyvän katuräyhääjien rinnalla poliittisessa mielenilmauksessa. di-gold

 

Miten meni, Paula Risikko, niinkuin omasta mielestä?

4 KOMMENTIT

    • Tiedän tunteen, sillä jo maanpetturin naaman näkeminen tai äänen kuuleminen käy hermoille. Todellakin huonoin, vihatuin ja munattomin pääministeri suomessa tähän mennessä. Pystyyköhän kukaan seuraavistakaan tuon suoritusta alittamaan.

  1. ”Tämä alkaa jo ylittää koomisuuden rajan: Muualla Euroopassa ei voitaisi kuvitellakaan poliittisten johtajien esiintyvän katuräyhääjien rinnalla poliittisessa mielenilmauksessa” . Täsmälleen näin !

    Asiasta hiukan toiseen, Hommaforumissa on mielenkiintoinen ketju koskien Perussuomalaisten 2017 puheenjohtaja vaalia, mielestäni nerokas avausviesti. Suomeen saataisiin sen myötä varmasti pätevämpi -pääministeri- 🙂 . Soinilla on ansionsa sitä en kiistä, mutta liki 20 vuotta puheenjohtajuutta riittää… Alla hommaforumin otsikko*, tutustukaa. ( Omia ehdokkaita pilvin pimein mm. Laura Huhtasaari, Leena Meri, Juho Eerola jne…)

    *” Hommakampanja PS:n pj:n vaihtamiseksi 2017 – Soini ulos ”

    • Vähän vielä. Jos kun ja toivottavasti, Jussi Halla-aho asettuu vastaehdokkaaksi Soinille , niin me muutamme maan. Melko mahtipontista , mutta totta, usko pois !

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.