Esittelyssä ensimmäinen Meksikolainen superauto (Vuhl 05)

Veljekset Guillermo ja Iker Echevarría ovat saaneet valmiiksi perheyrityksensä uuden suoperautonsa vuhl 05:sen. Tehoja irtoaa 2 litraisesta Fordin koneesta 285hp ja auto painaa vain 725kg. Ensimmäinen konseptiauto veljesten tehtaalta tuli ulos jo vuona 2013, nyt pihalle saatiin valmis paketti, jonka rata-ajo ominaisuuksia kehutaan taivaallisiksi. Auto on kevyt, nopea ja hyvä hallita. Innostus veljesten autoharrastukseen tuli heidän isältä Guillermo Echevarríalta, joka harrasti rata- ja kilpa autoilua. Autojenkorjaaminen on perheen intohimoinen harrastus joka on kestänyt jo 30 vuotta.

 

supercar

Hinta 69,000€, moottori 4 sylinterinen turboahdettu bensiini,

teho 285hp, vääntö 310nm, 2 paikkainen,

vaihteisto 6 portainen manuaali, paino 725kg, 0-100 3.7sek, huiput 244km/h.

 

Vuhl 05 muotoja on inspiroinut Can – Am Racers 70-luvulta. Ideana oli luoda auto missä ei ole ovia, ei kattoa, eikä tuulilasia. Kunnioittaen inspiraation lähdettä ja tuoden auton nykyaikaan. Vuhl haluttiin pitää simppelinä, kuitenkin hassutellen hieman sekoituksella batmobilea ja avaruutta. Veljekset ovat erittäin tyytyväisiä auton agressiivisiin, mutta puhtaisiin linjoihin. Tarkoitus on jatkaa auton valmistusta ja tuoda markkinoille tulevaisuudessa uusia malleja.

 

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.