Stasin ent. agentti Annetta Kahane johtaa saksalaisten pakottamista ns. monikulttuuriin.

  1

  Vihapuhe”? Mistä tämä käsite on peräisin? Sana, jolla melkein mitä tahansa voidaan leimata kiellettäväksi, onkin edesmenneen Itä-Saksan salaisen poliisin käsialaan, kuten kuulemma myös vihreä liike. Saksalaisia Oikeaan Ajatteluun pakottava virastokin on perustettu jo 1952, mutta ihmesäätiö Amadeu Antonio Stiftung on myös olemassa, ja sen johtaja Annetta Kahane.

  Säätiö saattaisi mennä todellisuudesta vieraantuneiden kukkahattutätien ja 70-luvulle jämähtäneiden stalinistien puuhasteluksi, mutta Merkelin hallinto on tilannut juuri heiltä ohjeistuksen ”vihapuheen” tunnistamiseksi.

  Netin vihapuheen säätiö määrittää näin:

  • Ihmisyydenriisto, kuten vertaaminen hyönteisiin, loisiin, eläimiin, sekä valheet huhujen perusteella ja oletetuista väkivaltateoista, raiskauksista, rikollisuudesta käyttäen väärennettyjä viranomaisdokumentteja – usein vahvistamaan omia kuvitelmia.
  • Kulttuurirasismi, kuten „he eivät sovi meille“.
  • Vertausrasismi, kuten: „Miten on „meidän“ lasten/asunnottomien/vanhusten jne. kanssa ? Kohta olemme vieraita omassa maassamme/väestönvaihto“.
  • Valemedia väite, jolla perustellaan, ettei totuus tule julkisuuteen.
  • Syytökset pakolaisia auttavia ihmisiä kohtaan, kuten: suvakki, suvaitsevainen tai jopa äärivasemmistolainen.
  • Samainen brosyyri jatkaa: „Usein rasistinen kiihoitus ottaa satiirin muodon tai piiloutuu huumorin alle tai käyttää puolustuspuheenaan jälkikäteen „vitsiä“. Lisäksi rasismi ei suuntaudu pelkästään pakolaisia vastaan, vaan kohdistuu myös „ei valkoisia saksalaisia“ (Suom. Huom. Tämä termi aiheutti pienen hymähdyksen) ja he ovat yhtälailla rasismin kohteena.“
  • kahaneSäätiön johtaja Anetta Kahane on ex-Stasi –työntekijä DDR-ajoilta. Kahane on juutalais-kommunistisen emigranttiperheen tytär ja työskenteli Stasille vuodesta 1974 vuoteen 1982 peitenimellä IM „Victoria“ valtion turvallisuusvirastossa (MfS). (9)
  • Rouva Kahanen perustama säätiö näkee homogeenisen ja valkoisen Saksan yleisenä ongelmana ja on tuonut selkeästi oman mielipiteensä „valkoista Saksaa“ (10) vastaan esiin:
  • Tästä syystä on itäosassa maata edelleenkin vain prosentin vähemmistö ja voidaan sanoa, että tämä osa maasta on jäänyt valkoiseksi. Ei pelkästään „maahanmuuttaja“-vapaaksi, vaan valkoiseksi. On ollut erittäin rasittavaa, vaikeaa, työlästä, jopa mahdotonta saada paikalliset auktoriteetit uskomaan, että tämä tila on ongelma ja tätä vastaan on aktivoiduttava. Täältä puuttuu poliittinen tahto, empatia ja modernille länsimaiselle demokratialle ominainen etiikka.“
  • Säätiön tukijoista löytyy Saksan Liittotasavallan lisäksi joukko muita tunnettuja ja tuntemattomia järjestöjä.

  Jää niinkun sellainen vaikutelma, että Annettan motiivien syvistä juurista löytyy puhdas raaka rotuviha? di-gold

  Amadeu Antonio Stiftung 

   

  Rotuvihaa Saksassa: Liian siistit lapset vaara Merkelin hallinnolle.

  1 KOMMENTTI

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.