Jimi Karttunen on nyt idoli. Postmortaaliselle hyödyntämiselle ei näy loppua.

3

Nyt on pongattu Göteborgissa Jimin muistomiekkari ja kadulle pystytetty kynttiläalttari.  T-paidat ovat tulossa?

’Rest in Peace’ tarkoittaa: ’Lepää rauhassa’, ilman tuotteistamista. di-gold

jimi-karttunen-ruotsi-2-1024x683

3 KOMMENTIT

  1. Voi voi… arogantti nisti joka kulki päivä päivältä omaa kuolemaansa kohti merkityksettömässä elämässään on nostettu jalustalle. Yhteiskunnassamme on satoja samankaltaisia ihmishylkiöitä eikä heitä kukaan muista. Tämä ihmisjoukko kertoo jotain yhteiskunnastamme jossa huumeet ja päihteet ovat yleiseti hyväksyttyjä ja niiden käyttämistä pidetään kansalaisoikeutena.

    Hämärryttää ihminen mielensä millä tahansa keinolla, on se aina yhtä tuomittavaa. Miksi hämärryttää mielensä kun sitä voi kirkastaa? Epäilen että ko. jimi ei koskaan sekavan elämänsä aikana ole nähnyt kokonaisuutta ja ymmärtänyt maailmaa sitä mistä kaikessa on kyse. Kun sen ymmärtää ja siitä selviää on henkisesti vahva ihminen.

    Jimi itse valitsi sen elämän jota halusi elää ja sen polun jota halusi kulkea. Siihen ei kukaan pakottanut. Meille aina toitotetaan että ympäristö muovaa ihmisen kaltaisekseen mikä ei voisi olla kauempana totuudesta. Ihminen itse muovaa ympäristönsä sellaiseksi kuin haluaa. Tässä tapauksessa jimi halusi agressiivisen ympäristön päihteineen. Ja sellaisen hän sai.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.