Linkola: Täysosuma!

6

Pentti Linkolan Luonnonperintösäätiö, joka suojelee Suomen luontoa, sai Linkolan sanojen mukaan ”täysosuman” ostettuaan Vilppulan Kaukametsän 186 000 eurolla. Koskematon 18 hehtaarin metsä on nyt suojelualuetta, eikä sen 100-200 vuotiasta puustoa koskaan kaadeta.

Luonnonperintösäätiön rahatilanne on juuri nyt hyvä, koska se on saanut tänä vuonna kolme testamenttia, joista suurin on yli puoli miljoonaa euroa. Niillä tullaan vaalimaan suomalaisten luonnonperintöä. Pentti kurottaa kätensä puun ympärille ja toteaa, että kun ne eivät koske toisiinsa hänen määritelmänsä mukaan kysymyksessä on oikea puu, ehkä noin satavuotias.

Pentti Linkola edustaa wanhan koulun ympäristötietoisuutta ja metsämielisyyttä, jonka juuret on 1962 alkanutta uusvihreyttä paljon syvemmällä, ehkä 1800-luvun lopulla, kenties 1900-luvun alkupuolella. Pentti uskoo edelleen siihen, että ihmisen tulisi elää harmoniassa ympäristönsä kanssa ja onkin välttämättä niin, että kansa joka pilaa isänmaansa elinympäristönä, on tulevaisuutensa ikuisesti hukannut.

Luonnonperintösäätiön suojelemia alueita on tänä vuonna jo 1000 hehtaaria. Kaukamaa on ensimmäinen Tampereen pohjoispuolella sijaitseva suojeltu alue. Pentti vaikuttaa myös ymmärtävän nykyvihreitä enemmän haitallisista vieraslajeista, koska hänen kantansa maahanmuutattamiseen on kategorisen kielteinen.

 

6 KOMMENTIT

  1. Linkola sanoi aikoinaan televisiohaastattelussa että:”Saattaa tuntua pahalta mutta jos joku kansa ei pärjää omillaan niin sitä ei saa auttaa”. -70 luvulta lähtien valtiomme ulkomaanapu ja kaikki vapaaehtoisjärjestöt ovat keränneet rahaa ulkomaille ja ruokkineet ihmisiä sielä tehden niistä laiskoja ja mahdollistaen niiden räjähdysmäisen lisääntymisen. No, tässä on tulos.

    Me saamme syyttää euroopan tuhosta itseämme.

  2. Linkola on ainoita oikeita luonnosuojelijoita, arvostan! Nyky ”vihreät” ovat lähinnä vitsi ja täynnä vanhoja komukka- stallareita.

  3. Ennen muinoin Suomen metsät paloi noin 80 vuoden välein. Eli ko. metsä on luonnonvastainen, joka levittää metsiä tuhoavia tauteja ja eläimiä, kun sitä ei polteta. nykyään hakkuut on korvanut metsäpalot, siksi Suomi on täynnä terveitä metsiä.

  4. Linkola on elänyt, kuten opettanut. Hän on niitä harvoja aatteelleen uskollisia, jonka vuoksi kunnioitan henkilöä suuresti. Linkolan ekoajattelu on lähellä kansallissosialismia, jonka luonnonsuojeluaate ja ihmiskuva on jotain aivan toista,kuin kommunismisssa tai kapitalismissa.

  5. Pentti Linkola on edelläkävijä, nyt ihmisten pitää nähdä jo etukäteen mitä tämä kansainvaellus merkitsee. Maailma on liian täynnä. Muslimit änkeävät tänne pohjolaan, sotkevat tämän osan planeettaa vielä. Nyt vain apu pois kaikilta jotka ei omillaan elä. Niin se on luonnon kiertokulku aina mennyt.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.