Mv-lehteä yritetään vaihteeksi saada kiinni

2

Helsingin käräjäoikeus käsittelee poliisin vangitsemisvaatimusta perjantaina.

Poliisi hakee Janitskinia vangittavaksi kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, rahankeräysrikoksista, rahanpelirikoksista, törkeästä kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta, salassapitorikoksesta ja tekijänoikeusrikoksista.

Poliisi on pyytänyt vangitsemiskäsittelyä salaiseksi.   Herää kysymys miksi?

 

 

2 KOMMENTIT

  1. Hei hei hei vähän nyt Poliisi järkeä tähen touhuun, Suomessa viimevuosina tapahtunut selvittämättömiä henkirikoksia tekijät juoksentelevat vapaalla kun maailman naurettavin Poliisi (ruotsin poliisin jälkeen) juoksee totuudenmukaisen Journalistin perässä joka yrittää avata tämän silmiin sumutetun kansan silmiä. Hävetkää siat vähän.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.