Simon Elo (PS) tunnistaa ”rasisminvastaisuuden” toisinnoksi ”neuvostovastaisten” vainosta YYA-vuosina.

0

Perussuomalaisten kansanedustaja Simon Elo närkästyi lauantaina (24.09.) Senaatintorilla kuulluista virallisista puheissa, joissa mm. yllytettiin rikkomaan lakia ja vaadittiin perussuomalaisia eristettäväksi poliittisten puolueiden yhteistyöstä. Elo näkee ”rasismin-vastaisuuden” avulla rakennettavan jopa mielipidevainoja.

Sinänsä hyvää tarkoittavan antirasistisen liikkeen toiminta alkaa muistuttaa yhä enemmän aikaa jolloin “neuvostovastaisia” etsittiin kissojen ja koirien kanssa. “Neuvostovastaiset” haluttiin sulkea pois hallitusvastuusta. Pienikin Neuvostoliittoa koskeva kritiikki saattoi leimata ihmisen, Elo toteaa Verkkouutisille.

Elo näkee 24.09. mielenosoituksen järjestäjien haaveilevan uudesta hallituspohjasta, joka ei sisältäisi perussuomalaisia:

Pienen pohdinnan jälkeen olen kuitenkin ymmärtänyt, että mitä peliä mielenosoituksen järjestäjät Helsingissä vaativat viime lauantaina poikki: Hallituspeliä.

Asiasta kertoi Verkkouutiset 27.09.2016.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.