Iltalehti tylyttää Kokoomusta: Terveysbisnes kovin kiinnostaa.

1
Mainos

Stubbin erityisavustajan Joonas Turusen siirtyminen Mehiläisen palvelukseen kehityspäälliköksi näyttää ylittävän sietokynnyksen monessakin paikassa. Sitä mukaa kun Sote-uudistus luo lihavat markkinat yksityisille terveyspalvelujen tuottajille, ainakin kokkareista valuu niihin väkeä ikäänkuin palkkiovirkoja lunastamaan?

Turusen siirtyminen yksityiselle puolelle tulee varmasti nostamaan keskustelua muun muassa eduskunnassa. Turunen on ollut keskeisesti mukana aikana, jolloin sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistusta on valmisteltu. Sote-uudistus tulee avaamaan isot markkinat yksityisille terveyspalveluyrityksille.

Ennen Turusta yksityiseen terveysbisnekseen on siirtynyt jo kaksi muutakin kokoomusvaikuttajaa. Entinen sosiaali- ja terveysministeri ja Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Laura Räty siirtyi Terveystalon liiketoimintajohtajaksi viime toukokuussa. Entinen kansanedustaja Lasse Männistö siirtyi toukokuussa 2015 Mehiläiseen terveydenhuollon ulkoistusten johtajaksi.

”Maan tapa” on tullut takaisin kahta kauheampana. di-gold

Asiasta kertoi Iltalehti 28.09.2016.

Mainos

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.