Yhdyntä on aina raiskaus, OK?!

48

Suomessa naisen asema on ollut maailman paras. Jotkut haluavat kiittää siitä feminismiä, mutta toinen tulkinta on se, että suomalaiset naiset ovat lunastaneen asemansa niin rauhan kuin sodankin aikana, koska Suomessa aika harvalla on ollut mahdollisuus leikkiä prinsessaa ja jokaisen on aina tarvinnut kantaa osansa.

Mutta entä se feminismi? Esitämme käännösartikkelina kolmannen aallon feministien äärimmäisen syvällistä pohdintaa, jossa molemmat jalat ovat niin korkealla maanpinnasta, että päätä huimaa. Pidemmittä puheitta, mä vaan jätän tän tähän: yhdyntä on aina raiskaus, okei?

 

Penis vaginassa (PIV) on aina raiskaus, okei?!

Muistuttaakseni perustosiasiasta: yhdyntä/penis vaginassa (PIV = Penis in Vagina) on aina raiskaus, niin yksinkertaista se on.

Tämä on viimeistelty toisinto siitä, mitä olen sanonut viimeisen parin vuoden ajan joka puolella. Radikaalina feministinä olen aina sanonut, että PIV on raiskaus ja muistan olleeni pettynyt siitä, että niin harvat radikaalit feministit ovat tehneet tämän kunnolla selväksi. Miten te muka voitte nähdä asian toisin?

Yhdyntä on se nimenomainen keino, jolla miehet alistavat naista ja jota me emme voi paeta. Ja silti muka jotkut yhdyntäkerrat tai PIV:t ovat muka vapaasti valittuja? Väite on täysin järjetön!

Ensinnäkin, yhdyntä EI KOSKAAN ole seksiä naiselle. Vain miehet määrittelevät raiskauksen seksiksi. Seksi miehille on heidän yksipuolista peniksen työntämistään vaginaan (tai mihin muualle tahansa, joka esittää tai korvaa vaginaa) siitä riippumatta haluaako nainen sitä mielestään vai ei – ja tämä on raiskauksen määritelmä.

Siis, se että mies tekee sen siitä huolimatta, että kyse on raiskauksta –  ja että hän käyttää ja kohtelee naista vastaanottajana – se ei muuta sitä, että mies kokee tapahtuman kaikissa tapauksissa seksinä. Eli siis, vähintään, miehet käyttävät naisia hyödyllisinä esineinä ja välineinä penetroimiseen ja naiset dehumanisoidaan (s.o. heiltä riistetään heidän ihmisyytensä) tällä toimella. Kysymys on väkivallasta.

Ja kuten sanottua, yhdyntä on naisille aina haitallista ja tahallisesti, koska se aiheuttaa raskauden naisesssa. Sen tarkoitus, että miehet pakottavat naisen yhdyntään säännöllisesti (kuten yli kerran kuukaudessa) on se, että nainen tulee raskaaksi vastoin tahtoaan ja joutuu kantamaan lasta vastentahtoisesti ja täten mies ottaa naisen lisääntymiskyvyn haltuunsa.

Ei ole mitään varmaa tapaa ehkäistä raskauden vaaraa PIV-yhdynnässä ja riskiä vähentävät ehkäisymenetelmät ja abortit ovat nekin haitallisia. PIV:in haittoja on raskaudesta aborttiin, pakko käyttää tunkeutuvia tai myrkyllisiä ehkäisyvälineitä, synnyttäminen, pakotettu lasten kasvattaminen ja kaikki komplikaatiot, jotka näihin liittyy, jotka voivat johtaa vakaviin fyysisiin ja henkisiin vaurioihin, vammaisuuteen, vararikkoon, sairauteen ja kuolemaan.

Jos me vertaamme tätä edes huonoimpaan netistä löytyvään väkivallan määritelmään: fyysinen toiminta, joka johtaa kipuun, vaurioon, jonkin tai jonkun kuolemaan – bingo! – se pätee!!

 • raskaus – voi sattua, vaurioittaa tai tappaa
 • yhdyntä – mies käyttää fyysistä voimaa penetroidakseen naisen
 • yhdynnän tarkoitus/aikomus => aiheuttaa raskaus

Näin ollen PIV on haitan aiheuttamista tai väkivaltaa. Tahallinen haitan aiheuttaminen penetroimalla miehen toimesta naiseen kohdentuen = RAISKAUS!

Jos me tutkimme aktia tarkemmin (hyppää tämä kappale yli, jos et kestä lukea tästä aiheesta), PIV-yhdynnässä mies tulee naisen päälle työntääkseen suuren elimensä naisen intiimeimpiin osiin, usein pakottaen naisen kokonaan alastomaksi, ryskyttäen itseään koko vartalon painollaan naista vasten, ravistaen naista kuin kuollutta ruumista ja sitten käyttäen naisen sisuksia vastaanottimena miehen peniksen ulosteille.

Miten tämä on normaali, sivistynyt tapa kohdella yhtään ketään? Pahoittelen tätä graafista kuvausta, mutta tästä siinä on kyse ja se on yksinkertaisesti vastenmielistä ja häpäisevää!

Termi ”fuck you” ei ole loukkaus tyhjän päiten ja miehet tietävät miksi. Se on pahinta, mitä voit tehdä ihmisolennolle. Se on itsessään erittäin fyysinen tunkeutuva toimi, usein kivulias etenkin aluksi ennenkuin kipu peittyy sukuelinten kiihottuessa ja aiheuttaa kaikenlaisia repeytymiä, ruhjeita, turvotusta, epämukavuutta, sukupuolitauteja, vaginan infektioita, virtsatietulehduksia, visvasyyliä, HIV:tä ja kuoleman.

Ja älkäämme unohtako sado-gynekologisia käyntejä ja PIV-yhdyntöjen ylläpidon kustannuksia ja kaikkia niitä fyysisen runtelun toimia ja kustannuksia, jotka kuuluvat meidän velvollisuuteemme tehdä itsestämme koristeellisia miesten seksuaaliseen kuluttamiseen – kuten karvojenpoisto, nälän näkeminen tai pakkosyöttö, kiduttava raajojen epämuodostumien aiheuttaminen tai leikkely – ja niin poispäin!

Se, että yhdyntä aihettaa niin paljon infektioita, repeämiä ja visvasyyliä jo todistaa sen puolesta, että yhdyntä on luonnotonta, eikä sitä pitäisi tapahtua. Vaginan pääasiallinen tehtävä ei ole vastaanottaa penistä vaan saattaa vauva maailmaan. Vaginan lihakset ovat sillä tavoin muodostuneet, että ne työntävät vauvan maailmaan. Raskaaksi tuleminen yhdynnän keinolla on täysin tarpeetonta.

Siihen on syy, miksi miehet kouluttavat meidät yhdyntään ja miksi tämä kasvatus kestää niin kauan: koska se on törkeän häpäisevää ja traumatisoivaa ja koska me emme muutoin koskaan alistuisi yhdyntään.

Ainoa syy sille, että me emme nyt ehkä koe tulevamme raiskatuiksi tai meille jää vaikutelma, että me halusimme tai jopa teimme aloitteen PIV-yhdyntään on se, että miehet ovat murentaneet varsin taidokkaasti meidän vastarintamme kipua ja häpäisyä vastaan sekä meidän tuntemuksemme pelosta ja inhosta, jotka kertovat meille, että miehen seksuaalinen tunkeutuminen on kivualiasta, haitallista ja traumaattista.

Kaikenkattavan ja voimakkaan miesten propagandan kautta he tunkevat meille mielikuvan siitä, että PIV-yhdyntä on normaalia, toivottavaa ja eroottista ennenkuin me ehdimme ymmärtää sen joksikin hirvittäväksi, emmekä enää kykene näkemään vaihtoehtoa heidän valheilleen. Ja jos me kykenemmekin, emmekä enää suostu vastaanottamaan heidän väitteitään, meitä rankaistaan siitä.

Se, että me emme välttämättä oitis koe itseämme raiskatuiksi ei tarkoita sitä, etteikö meitä raiskattaisi, objektiivisesti ajatellen. Klassinen esimerkki tästä on se, että prostituoidut eivät välttämättä koe prostituutiota raiskaukseksi, paitsi jos yhdynnästä jätetään maksamatta.

Tämä ei estä meitä sanomasta, että kaikki prostituutio on raiskaamista. Me tiedämme, että meidän omat tunteemme ja ajatuksemme voivat tulla miesten näkökulmien valtaamiksi ja radikaaleina feministeinä me emme anna tämän pyyhkiä pois objektiivisen väkivallan todellisuutta.

(Muuten, ainoa syy miksi maksamatta jättäminen tulkitaan raiskaukseksi on se, että siinä jätetään maksamatta parittajalle, eli tällöin luokataan parittajaa, jonka rahoihin kajotaan. Raiskaus (rape) tulee sanasta rapt, joka on vanha sana, joka tarkoittaa naisen varastamista, joka miellettiin omaisuudeksi.)

Ja viimeisenä, rakenteellisesti katsoen, miesten sortamana luokkana, me emme ole asemassa, jossa me olemme vapaita neuvottelemaan siitä mitä miehet tekevät meille ryhmänä tai yksilöinä ollessame heterohäkin sisällä.

Miehet, jotka omistavat meidät, kolonialisoivat meitä ja pitävät meitä vankeina, ovat PIV-yhdynnän ainoita toimijoita ja järjestäjiä. Miehet dominoivat meitä juuri siksi, että me emme voi valita olla suostumatta heidän seksuaaliseen pahoinpitelyynsä: yhdyntä on se nimenomainen tapa, jolla miehet alistavat meidät ja heidän alistamisensa tarkoitus, eli lisääntymisen hallinta ja kontrolli.

48 KOMMENTIT

 1. Aahhahahhah. Luulin että poliittinen korrektius olisi jo pilannut huumorin totaalisesti, mutta onneksi on feministit.

  • Onneksi me feministit ollaan ja koetaan lähinnä sääliä ja epäuskoa artikkelin kieroutunutta ajatusmaailmaa kohtaan. Sunki feminismiantipatioita vois mutka maailmassa lievittää.

 2. Feminismi on typistetty jonkinlaiseksi konfrontaatiolla mässäilyksi. Missä on radikaalisuus? Kolmannella yrityksellä pystyi lukemaan tuosta puolet.

 3. ”Penis vaginassa (PIV) on aina raiskaus, okei?!”

  Penis vaginassa (PIV) on aina myös huorausta!

  Nainen suostuu hyödyn takia raiskattavaksi, eli hän huoraa aina kun penis on vaginassa. Hyöty voi olla taloudellista, statuksen nostoa, palvelujen tai palvelusten saamista, suvun jatkamista geenien laadun varmistamisella ym. Yhdyntä pyrkii aina naisen hyötyyn, eli kyseessä on peniksen päästäminen vaginaan aina hyötymistarkoituksessa = huoraaminen maksua vastaan!

  ”PIV-yhdynnässä mies tulee naisen päälle työntääkseen suuren elimensä naisen intiimeimpiin osiin”.

  Suuri elin on erityisesti hyödyn tavoittelun väline. Naiset viestivät toisilleen suurista elimistä, eli keräävät statusta antautumalla suuren elimen vaginaraiskaukselle huoraamistarkoutuksessa. Suuren elimen saaminen antaa siis hyötyjä kanssasiskojen sosiaalisessa pelissa, joten raiskaushuoraaminen enemmän kipua tuottavan suuren aisan kanssa kannattaa.
  Maailmahan on täynnä raiskaamishuoraamisessa vähemmän kivuliaita pieniä elimiä. Väkirikkaassa Aasiassa peniksen keskipituus erektiossa on vain hieman päälle kymmenen senttiä, ja suomalainenkin penis on tutimusten mukaan alle 14 cm keskipituudeltaan. Silti naiset suosivat isoelimisiä miehiä jotka saavat alfauros-statuksen eli korkeamman hyötyasteen. Myös mustien miestenkin suosio vaginaraiskattavien puolella perustuu pitkälti uskomukseen suuremmasta siittimestä. Huoraaminen suuremmalle kivuliaammalle elimelle masokistisesti on siis kannattavampaa.

  Korutonta kertomaa kikkelien.

 4. Mitä helvettiä?.. Näin naisena pakko kyllä sanoa, että sä et tiedä yhtään mistä puhut.. Mitähän vaan oot vetäny.. Toivottavasti on huonoa sarkasmia..

 5. Mä sain parhaat naurut tästä koko kirjoituksesta. Kolmannen asteen feminismi on pelkkä vitsi, ennen sillä edes haettiin tasa-arvoa, nykyään se on naisten etujen ajattelua ja miesten alentamista.

 6. Kirjoittaja kuulostaa enemmänkin seksuaalisesti vakavasti traumatisoituneelta, kuin mieleltään terveeltä järjellä ajattelevalta naiselta, jollaisia me yhdynnästä pitävät naiset emme olisi.

 7. Taitaa olla katkera kirjoittaja, joka ei ole kunnollista seksiä edes kokenut. Ei tämä voi olla kuin vitsi 😀 feministit on muutenkin täysin naurettavaa sakkia eikä niitten toiminnassa ole mitään järkeä.

 8. Tämä on varmaan joku Ruukinmatruunan uusin huvitus.. kirjoittajan aiheiden kirjosta päätellen 🙂

 9. Ahahhahahaahhaaaaaa ei perkele mitä juttua :DD itse 22v naisena/tyttönä nautin seksistä täysin rinnoin ja sain elämäni parhaat naurut tästä kiitos! Haluisin saada kasvot vielä tälle kirjoitukselle ja arvioida näkeekö sen tosiaan naamasta ku lakkaa saamasta(tai ei oo ikinä saanukkaa).

 10. En tiedä mitä tämän kirjoittaja on vetänyt, mutta taitaa olla maailmanennätysluokan psykoosit kyseessä… Ei ole mitenkään normaali tämä; toisaalta eihän feminismi koskaan ole. Se on pahemmanasteinen mielisairaus.

  • Et taida tietää mitä feminismi on xD Sillä haetaan tasa-arvoa kaikille.. tää tekstin alkuperäiskirjoittaja ei ole feministi vaan joku päästään vialla oleva yksilö joka luulee tietävänsä mitä feminismi on.

 11. Mitä helvettiä? Voiko kirjoittaja olla tosissaan? En tunne ketään naista, joka ei seksistä ja yhdynnästä nauttisi, ihan oman itsensä takia. Itsellenikin se on yksiä tärkeimpiä asioita parisuhteessa ja elämässä muutenkin. Enkä tunne ketään miestä, joka ajattelisi millään tavalla hyvänä asiana seksiin pakottamista. Raiskaajat ovat asia erikseen, ja se on väkisin ottamista johon ei nainen ole suostumustaan antanut, joka on tietenkin tuomittavaa. Tämä on niin härskiä yleistämistä ja totuuksien vääristelyä, että ihan alkaa vituttamaan kirjoittajan typeryys ja kieroutuneet mielikuvat.

 12. En tiedä millä biologian tunnilla kirjoittaja on käynyt. Noh, saipahan tässä nyt kunnon naurut.

  ”yhdyntä on luonnotonta, eikä sitä pitäisi tapahtua”

  ”Raskaaksi tuleminen yhdynnän keinolla on täysin tarpeetonta”

 13. täytyy myöntää että en oo koskaan lukenu tai kuullu mitään yhtä idioottimaista, kirjottaja ei vissiin tiedä mitä raiskaus tarkoittaa tai sit on niin saatanan läski idiootti ketä ei oo koskaan saanu munaa

 14. Tämän tulkinnan mukaan sinun äitisikin on raiskattu, koska olet täällä? Olet siis vahinko.

   • Kukkakepp lukee näköjään mitä haluaa….

    Mitä vittua totesi kirjoituksen mukaisesti että on hyvin todennäköistä, että kirjoittajan isä on raiskannut kirjoittajan äidin kun on saanut kirjoittajan. Kirjoittaja kun painottaa niin vahvasti ettei muunlaista PIViä ole kuin raiskaus.

    Kukaan ei ole oikeuttanut raiskausta missään. Voit rauhoittua ja opetella lukemaan ajatuksella.

   • ”Raiskaus ei koskaan ole vahinko, vitun paskaherra. Tarkista etuoikeutesi.”
    Jos vitun paskarouva viitsisit lukea ajatuksella kommentin johon vastasit, huomaisit ettei kukaan missään kohtaa raiskausta vahingoksi väittänytkään.
    Ps. Toisten nimittely on asiatonta ja paheksuttavaa, vaan itsepähän aloitit.

 15. Rakas kirjoittaja,

  Kirjoitan tämän kommentin ihan vain sen takia, että saisit myös asiallista palautetta. Mikäli tämä kirjoitus on tosissaan kirjoitettu, olen hyvin pahoillani puolestasi. Sinulla on oikeus mielipiteeseesi sekä oikeus olla radikaali feministi – tarkoituksesi on vissiin oikeasti edistää naisen asemaa. Se on hyvä juttu.

  Ikävä kyllä näen tekstistä muutakin kuin miesvihaa. Näen kipua. Olen elämäni aikana kuullut paljon ihmisten tarinoita ja kertomuksia omasta elämästään, joten osaan tunnistaa suhteellisen hyvin haavat joita ihminen kantaa.

  Voin olla erittäin väärässä, mutta tekstisi osoittaa että sinua tai sinun läheisiäsi on oikeasti kohdeltu äärimmäisen pahasti ja hirveästi. Tämä on jättänyt sinulle valheen, joka sanoo: ”miehiin ei voi luottaa / miehet ajatteleva vain seksiä” jne. On totta, että me miehet ollaan välillä sikoja, mutta tasapuolisuuden nimissä, ette te naisetkaan aina aivan täydellisiä ole… 🙂 Minä haluan sinun – arvon kirjoittaja – saavan luottamuksen takaisin miehiin. Takaisin todelliseen rakkauteen.

  Oikeasti. Voit vastata tähän kommenttiin jotain niin koitan vastata takaisin. Mutta mikäli tämä on vitsi – kuten vähän epäilen – ei se haittaa. Tässä maailmassa saa olla mitä mieltä tahtoo.

  Hyvää jatkoa.

 16. Jos sun urasi feministinä tuota tulosta niin oletko kenties harkinnut alan vaihtamista stand up komiikkaan?

 17. Traumatisoituneelta vaikuttaa.. mutta yhtälailla te jotka rumasti ootta kirjottanu, niin huomaa kuinka hutera on itsetunto ja tilalle tullut se aina niin huono juttu kun ego.. osa on suuttunut ja osa säikähtänyt tuosta tekstistä, mikä viittaa suoraan itsetunnon heikkouteen

 18. Tämän kirjoituksen takana on oltava hyvin rikkinäinen ihminen. Noin suuria seksuaalisia traumoja omaavan ihmisen tulisi jo ihan itsensä vuoksi hakeutua intensiivisen hoidon piiriin. Itselleni tulee näin maallikkona sellainen kuva, että kirjoittajaa on lapsena vuosien ajan hyväksikäytetty läheisen toimesta. Mutta miten sitten tuommoista pääsee palstalle asti, ihmettelen. Huooh, sairashan tuommoista väittävän on oltava…

 19. Jos rupee liikaa ahdistamaan tämä epätasa-arvoinen maailma, jossa me miehet pidämme teitä naisia seksiorjina, niin suosittelen lämpimästä lääkettä nimeltä Ketipinor. Se nimittäin auttaa pitämään psykoosin poissa.

 20. Olen mies. Kirjoitan miehen perspektiivistä. Se mitä tulee tähän PIV (penis in vagina) oletko ajatellut, että toiset naiset tykkää siitä vaikka sinä et siitä itse tykkäisi? Itse haluan antaa naiselleni nautintoa pelkästään kutittamalla hänen jalkapohjiaan. Voimme keskustella lisää kuinka PIV on rauskausta yksityisesti, mutta tämä sinun kirjoutuksesi on vain sinun näkökantasi asiasta ja sitä ei voi miksikään muuttaa. Se on sinun mielipiteesi naisena asiasta ja ymmärrän jos et seksistä nauti. Ymmärrätkö, että moni muu nauttii?

 21. Tämän artikkelin kirjoittaja on oikeutettu omaan mielipiteeseensä, mutta yleismaailmallinen miesten alentaminen ja perus-biologian unohtaminen ei ole asiallista.

  Ensinnäkin, feminismissä ei ole kyse siitä, että jompaa kumpaa sukupuolta pönkitettäisiin toisen kustannuksella. Feminismi tähtää molempien sukupuolten tasa-arvoon, siihen, että sekä miehillä että naisilla olisi yhtäläiset oikeudet yhteiskunnassa. Miesten halventaminen ei siis kuulu feminismiin.

  Toisekseen, yhteisymmärryksessä tehty yhdyntä (tässä artikkelissa PIV) on niin ihmisten kuin muidenkin nisäkkäiden luonnollinen tapa lisääntyä. Voisi jopa sanoa, että PIV on ainoa ”luomu” keino hankkia jälkeläisiä. Näinpä yhdyntä, tietenkin sellainen johon kumpikin osapuoli haluaa osallistua, on ihan biologisestakin näkökulmasta aivan luonnollista. Väitän myös että konsensuaalinen yhdyntä on nautinnollista suurimmalle osalle ihmisistä, niin naisille kuin miehillekin.

 22. ”Vaginan pääasiallinen tehtävä ei ole vastaanottaa penistä vaan saattaa vauva maailmaan.” Ja ”Raskaaksi tuleminen yhdynnän keinolla on täysin tarpeetonta.” Meinaat siis että koeputkihedelmöitys (tai vastaava) on ollut käytössä jo KOKO ihmiskunnan historian ajan? Raiskaus ei tietenkään ole missään nimessä oikein, mutta olet siis sitä mieltä että kaikki ei raiskatut synnyttäneet naiset ovat aivopestyjä tavalla tai toisella (ja samalla tulleet siis raiskatuksi)? Raiskasiko isäsi äitisi, vai synnyitkö kenties Jeesuksen tavoin vähän harvinaisemmalla tavalla?

  • ”yhdyntä on naisille aina haitallista ja tahallisesti, koska se aiheuttaa raskauden naisesssa.” Mutta kun kirjoittajan mielestä raskaus on alistamista ja näin ollen raiskaus. Eli kyllä hänen isä raiskasi äidin tai sitten tässä on esimerkki keinohedelmöitys lapsesta.

   • Mutta jos raskauskin on jo alistamista eli raiskaamista, niin keinohedelmöitetty nainen on sitten koeputkiraiskattu?!

 23. Eli kirjoittaja tykkää anaaliseksistä. PSP (Penis Sun Peräreiässä). Se on ihan ok, ei tarvitse hävetä.

 24. Feministit on pähkähulluja seinäkelloja. Kannattaisi muuttaa vaikkapa Afghanistaniin, siellä voi olla ihan rauhassa feministi…

 25. Alkuperäinen kirjoittaja saisi tulla vaimollenikin selittämään tuon asian, että saisin nukkua yöni rauhassa. Hän se meidän suhteessa aina vaatii yhdyn… Anteeksi, tulla raiskatuksi ja onpa joskus puoliväkisinkin pyrkinyt raiskauttamaan itsensä minulla. Jos mies on tapahtumassa se passiivisempi osapuoli, niin miten kyseessä silloin oikeastaan on raiskaus? No, oli miten oli, tämä ei mitenkään muuttanut käsitystäni feministeistä, ainoastaan vahvisti sitä. Tasa-arvolla ei näemmä ole feminismin kanssa mitään tekemistä, vaikka joskus uskoin niin. Minä itse olen tasa-arvon kannattaja, en missään tapauksessa feministi.

 26. Tämä ei ole feminismistä ajattelua, vaan feminismiksi väitettyä ajattelua.
  Olen silti järkyttynyt näistä kommenteistakin, mutta ikävä kyllä nykypäivänä se ei jaksa enää yllättää.

 27. Mitenkäs tuo sitten menee noin niinku eläinten oikeuksien kannalta. Ajatellaanpa vaikka karhut ja ketut. Jäniksistä ei nyt tällä kertaa, ne ovat kokonaan oma lukunsa.

  Eikö sitten narttuoletettujen karhujen ja kettujenkin vagina ole olemassa vain ja ainoastaan pennun synnyttämistä varten?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.