96% vastustaa Pekka ja Pätkä Neekereinä -ohjelman sensurointia

3

Harvoin on Suomi näin yksimielinen. Kun 178 717 suomalaista on äänestänyt siitä pitäisikö Pekka ja Pätkä Neekereinä -elokuva sensuroida vastaus on yksimielinen: suomalaisista vain 3% on toisten puolesta uhrautumisen ammattilaisia.

Ehkä Suomella sittenkin on vielä tulevaisuus.

3 KOMMENTIT

  1. Historian väärentäminen saa vauhtia. Historiaa on väärennetty aikaisemminkin. Nyt se sen kun kiihtyy kun on päästy jo kulttuurin puolelle. Aivan kuten kirjassa ”Vuonna 1984” on vain yksi historia, yksi uskonto, yksi …

  2. 97% ”VÄÄRÄÄ” prosenttia ei meinaa nyky-suomessa MITÄÄN!

    Elokuvaa ”Pekka ja Pätkä neekereinä” ei tulla enää IKINÄ näyttämään nyky-YLEn kanavilta. IKINÄ !

    Sitä EI ”sensuroida”…. se yksinkertaisesti ”unohdetaan”.
    KUTEN oli mm ”Ryhmy ja Romppainen”-elokuvat, Ja monet muut !

  3. Ongelma on siinä, että tuo todellisuudesta vieraantunut 3% on päättämässä asioista.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.