Kajaanin Otanmäen tapahtumien esitutkinta etenee, syytenimikkeet selvillä

5

27.9.2016: Asian rikosnimikkeet ovat osin muuttuneet. Otanmäkeläisen miehen kuolemaan johtanutta tapausta tutkitaan nyt tappona, törkeänä ryöstönä ja maksuvälinepetoksena. Tapausta, jossa toiselta otanmäkeläiseltä mieheltä anastettiin omaisuutta, tutkitaan edelleen ryöstönä. Molempien epäiltyjen epäillään syyllistyneen kaikkiin em. rikoksiin.

14.9.2016: Käräjäoikeus määräsi molemmat Irakilaiset epäillyt vangittaviksi todennäköisin syin epäiltyinä tappoon ja kahteen ryöstöön. Syytteen nostamisen määräajaksi määrättiin 7.11.2016. Epäillyistä vuonna 1988 syntynyt mies vastusti vangitsemista. Vuonna 1997 syntynyt mies ei vastustanut vangitsemista.

Tapauksesta enemmän: http://www.nykysuomi.com/index.php/2016/09/15/mtvlla-parhaat-tiedot-kajaanin-murhatyosta/

5 KOMMENTIT

  1. Noin se ryöstömurha pääty pelkäks tapoks ja ryöstöks…
    Elikkä n. 4 vuoden päästä nää veijarit on taas keskuudessamme…

  2. tuskin nyt saavat edes kuin ehdollista koska uhrin ”rasismi” eli suomalaisuus vähentää tuomiosta puolet ja Sipilän #unelma vielä vähän lisää

    Sipilä myhäilee tyytyväisenä kun tällaista sattuu, alamaiset oppivat paikkansa

  3. Kannattaa miettiä mikä olisi syyte vastaavassa tapauksessa toisinpäin. Miettikäähän nyt ihan tosissaan, onko alkuasukkaan henki samanarvoinen.

  4. Tappo? Tuolle on oikeakin rikosnimike, nimittäin ryöstömurha josta saa elinkautisen ilman armahdusmahdollisuutta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.