Poliisikansanedustaja suorapuheisena: 1200 hälytystä vokkeihin syksyn jälkeen.

8

Kansanedustaja Kari Tolvanen (kok) totesi, ettei Suomella ole varaa ottaa enempää tulijoita. Hälytyksiä viime kesän jälkeen on ollut enemmän kuin päivittäin, ja ne ovat sitoneet yleensä useita partioita.

Poliisitaustainen kansanedustaja Kari Tolvanen (kok.) kertoi Keravan turvallisuusillassa, että viime syksynä perustettuihin vastaanottokeskuksiin on tullut jo 1 200 hälytystä.

– Jokainen hälytys vaatii useita partioita paikalle. Keskuksissa on sattunut varkauksia ja pahoinpitelyjä. Lisäksi on ollut suomalaisten tekemiä polttopulloiskuja. Myös seksuaaliset rikokset ovat lisääntyneet, Tolvanen totesi.

Tolvanen näkee tehokkaimmaksi auttaa esm. Syyrian sodan uhreja lähialueilla, sillä silloin apu kohdistuu hädänalaisiin. Suomeen tulleista vain 3% on syyrialaisia.

Asiasta kertoi  Turkulainen 29.09.2016

8 KOMMENTIT

 1. Hyvä poliisi !! On aika että joku alkaa puhumaan suutaan puhtaaksi. Valehteluun olemme jo kyllästyneet.

 2. Kerrankin joku sanoo rehellisesti niinkuin asiat on.Arvostan.Päättäjienkin olisi aika myöntää tosiasiat ja lopettaa tämä hulluus välittömästi.

 3. Kiitos rehellisyydestä ja rohkeudesta! Tätä katastrofia ei voi muuten pysäyttää, kun puhua asioista niinkuin ne ovat. Sen jälkeen pitää tehdä toimenpiteitä Suomen pelastamiseksi. Vain tällä tavalla palautetaan yhteiskuntarauha ja kansalaisten luottamus.

 4. Tuo turkulaisen juttu on päivätty jo 27.2.2016. Vokkien aiheuttamat tehtävämäärät ovat paljon suuremmat.

 5. Tietääkseni näitä polttopulloiskuja on vain yksi, eli se on ”yksittäistapaus”. Muut tulella leikkimiset ovat matujen omia sähläämisiä.

 6. Oikein oli vain hyvistön epäilyt(syytökset) useammasta iskusta joita ei marxilaiseen tapaan korjattu kun selvisi matujen omiksi mielenterveyden vaihteluiksi.Kyllä tämä pitäisi entisen poliisin tietää varsinkin kun toimii kansanedustajana ja pitäisi olla tietoinen asiosta.
  Mutta koska kyse on siitä että sanotaan samoissa pöydissä istuvia kavereita/vihollisia vastaan niin piti vähän tasoittaa haukkumalla suomi-poikaa.sama homma mitä kulttuurimarxilaiset käyttää aina puhuessaan matu rikollissudesta.Opettelette vain nauramaan näille kovaa kun ne yrittää ohjata keskustelua aina muualle/sinuun ja kovaan ääneen kerrotte että älä vaihda puheen aihetta ja jatkatte naurua.Tämä porukka on saatava naurun alaiseksi.

 7. Nytkö sitten jo kokoomuksen avautuu näistä haittatekijöistä. On, ehkä vaatinut rohkeutta poliisi mieheltä avautua tosiasioita. Niin täytyy tehdäkin, jos on vastuuntuntoinen ihminen.
  Minäkin avauduin pojalleni tosiasioista terveydenhoito alan kokemuksista, kuinka mutut tuovat tullessaan sairauksia joita täällä ei enää ole. Voi sitä riidan määrää, mitä siitä koitui.
  Mutta niinhän se on, ettei ”totuuden puhujalla ole yösijaa”

 8. Jees tämä kyllä tiedetään mutta sitä on hyssytelty sisäministeriön puolesta miksi .On aika saada tietoon näiden rikokset niin ei demarit ja vihreetkään vaadi lisää haittamaahanmuuttajia

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.