Pahamaineinen Varg Vikernes: olen skinheadeja hurjempi!

1

mariecachet1Varg Vikernes julistaa Thulean Perspective -kanavallaan olevansa skinheadeja ja natseja hurjempi. Hän perustelee kantansa sillä, että hän taistelee tehokkaammin globalisaatiota vastaan kuin moni muu, koska hänellä on kuusi pohjoismaista lasta.

Vargin näkemys on se, että niin kauan kuin eurooppalaiset hankkivat lapsia, Eurooppa pysyy eurooppalaisena. Niin kauan kuin eurooppalaiset naiset kaikesta marxilaisesta mädätyksestä huolimatta jatkavat omia sukujaan vierasperäisten sukujen sijaan, Eurooppa on linnake, jota ei oteta eurooppalaisilta pois.

Varg on pahamaineinen äärinationalisti, joka on asettunut Ranskaan maaseudulle vaimonsa Marie Cachetin kanssa ja perustanut perheen. Hurjasta taustastaan huolimatta näyttää siltä, että seestynyt Varg nykyisin lähinnä elelee yksinkertaista ja perinteistä maalaiselämää perheensä kanssa, tekee roolipelejä ja musiikkia.

Aika on tehnyt tehtävänsä ja kesyttänyt miehen. Tässä tapauksessa hyvällä tavalla, eikä hän ole lopettanut taistelua eurooppalaisten lasten tulevaisuuden varmistamiseksi, vaan sen sijaan on vaan valinnut keinoksi sen ilmeisen: eurooppalaisten lasten hankkimisen, kasvattamisen, kouluttamisen ja rakastamisen.

 

Vargin video englanniksi:

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.