Rokotukset pelastavat lapsesi hengen!

3

Rokotukset pelastavat ihmishenkiä. Rokotukset ovat ehkä pelastaneet juuri sinun lapsesi hengen.

hands
Lapsi on vanhempiensa viisaiden valintojen varassa.

Rokotusvastaisuus on viime vuosina noussut joissakin piireissä ja etenkin sen jälkeen, kun Suomen viranomaiset hutiloivat sikainfluenssa-rokotteen kanssa, joka aiheutti joillekin pysyviä haittoja.

Suuri kuva on kuitenkin aivan päinvastainen. Rokotukset ovat pelastaneet lukemattomia ihmishenkiä ja jopa siinä määrin, että Afrikan väestö on nimenomaan osin rokotusten takia paisumassa 1000 miljoonasta jopa 5000 miljoonaan vuosisadan loppuun mennessä.

Rokotukset pelastavat ihmishenkiä. Rokotukset ovat pelastaneet lukemattomien suomalaisten hengen, terveyden ja monen suomalaisen lapsen tulevaisuuden. Rokotukset ovat ehkä pelastaneet juuri sinun lapsesi hengen.

Rokotuksissa on eroa. Niiden laadunvalvonta on tärkeää ja uusien rokotteiden nopea käyttöönotto sisältää aina vaaroja. Silti pitkään käytetyt rokotukset ovat erittäin turvallisia ja niiden vastustaminen on vaarallista foliohattuilua.

Mitä suurempi rokotuskattavuus työpaikoilla saavutetaan työntekijöiden ja heidän perheidensä osalta, sitä vähemmän sairastetaan ja sitä vähemmän tulee sairaspoissaoloja. Rokotukset ovat siis sekä kansanterveydellinen että kansantaloudellinen menestystarina.

 

Jos aihe kiinnostaa enemmän tai kaipaat perusteluja, tutustu Skepsis ry:n kuvaamaan luentoon aiheesta (alla), jonka luennoitsijana on LT erikoistutkija Hanna Nohynek, Rokotusohjelmayksikön päällikkö, THL. Tai tutustu vaikka tähän dokumenttiin.

 

3 KOMMENTIT

 1. On vastuutonta suositella ihmisille rokotteita, kun niiden sisällysluetteloa ei ole saatavana. Tämä artikkeli on kirjoitettu tunnepohjaisesti ja yritetään väittää että THL on terveyden asialla. THLn tärkeimpiä yhteistyökumppaneita on Glaxo Smit Kline ( lääke ja rokote valmistaja). Tässä muutama artikkeli tästä rikollisesta yrityksestä nimeltä Glaxo Smith Kline.
  http://www.talouselama.fi/uutiset/laakeyhtio-glaxosmithkline-joutuu-maksamaan-3-miljardia-laakepetoksesta-3424539
  http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/51742-laakejatti-glaxosmithkline-gsk-huijasi-masennuslaake-olikin-onnen-kiiman-ja-laihuuden
  http://uberuutiset.fi/2015/09/22/gsk-kaatoi-45-litraa-elavaa-polio-virusta-jokeen-belghttp://sundqvist.blogspot.com/2012/07/joko-riittaa-pelleily-glaxosmithkline.html?view=sidebariassa/
  http://elamakasissamme.blogspot.com/2010/04/rotarix-rokote-saastunut.html
  JOS TUOTESELOSTETTA EI OLE TARJOLLA, NIIN IHMINEN ON TYHMÄ JOS LUOTTAA LÄÄKETEOLLISUUTEEN ROKOTEASIOISSA. Reseptilääkkeet ovat maailman kolmanneksi yleisin kuolinsyy ja silti lääkkeitä pidetään ”turvallisina”.

 2. Tutustukaa huuhaa Skepsis ry: n ja THL:n lisäksi Rokoteinfoon. Olen vm. 1947 ja sairastanut kaikki lastentaudit tuhkarokosta vesirokoon. Omat lapsenlapseni on rokotettu osittain ja hitaammalla välillä. Tämä oli aika kritiikitön juttu!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.