Tappelu Siilinjärvellä: Matut vastaan paikalliset.

3
Mainos

Perjantai-lauantain-yönä (30.09.-01.10.) tapeltiin Siilinjärvellä.

Poliisi tiedottaa, että Siilinjärvellä keskustan tuntumassa tapahtui 1.10.2016 noin klo 2.40 pahoinpitely, johon osallistui useita henkilöitä. Henkilöistä osa oli turvapaikanhakijoita ja osa siilinjärveläisiä nuoria. Tappeluun osallistuneet saivat lieviä vammoja. Yksi osallinen kävi Kuopion yliopistollisessa sairaalassa tapahtuman jälkeen, hänen vammansa eivät ole hengenvaarallisia.

Ketään ei ole kiinniotettuna.

 

Mainos

Asiasta kertoi Verkkouutiset 01.10.2016.

Siilinjärvellä turvapaikanhakijat hakanneet kaksi naista viime yönä. Molemmat joutuneet Kyssiin. Raahanneet tielle ja potkineet ja lyöneet myös liikennemerkillä. Rikosilmoitukset asiasta tehty.

Ottaako valtamedia kopin tästä vai eikö kerrota mitään? Suosittelemme kovasti että kukaan ei liikkuisi yksin enää sillä kylällä ja katsokaa kaverinne perään. Tulemme olemaan myös enemmän katukuvassa. Prkl.

Soldiers of Odin, Kuopio.

Mainos

3 KOMMENTIT

  1. Alueella Siilinjärvi (kuuluu Pohjois- Savon makuntaan), jossa vastuu jää kuulijalle! Matuille tämä tulisi opettaa, että tietävät kuka vastaa ja mistä!!???
    Että sillee ja koulutusta/ Suomettumista alueen mukaan ja maassa maan tavalla !

  2. Alkaa jo VITTU – SAATANA – PERKELE ottamaan nuo mutakuonot todella pattiin, eikö niiden liikkumista pitäisi varsinkin viikonloppuisin rajoittaa, vartioida.
    Risikon pitäisi ottaa näihin tapahtumiin kantaa, mutta hänellä on vaan aikaa seiskella ison poliisi joukon ympäröimänä Helsingin rautatieaseman kompassitasanteella. Vitun naurettavan näköistä, voisin minäkin seisoskella poliisien ympäröimänä ja sylkeä maahan, keskellä uusnatsien mielenosoitusta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.