Yhteenottoja Saksassa: Matut vastaan paikalliset.

Väkivaltaisia yhteenottoja maahanmuuttajien ja kantaväestön kesken alkaa ilmaantumaan Saksassa. Perjantain iltana (30.09.) Schwerinissä Pohjois-Saksassa 30 saksalaista hyökkäsi poliisin mukaan 10:n maahanmuuttajataustaisen kimppuun Marienplatzilla. Poliisi pidätti kaikki 40, joista yhden kerrotaan loukkaantuneen lievästi.

Marienplatzilla tapaa kokoontua 20-30 maahanmuuttajataustaista, joista osa on ilman huoltajaa saapuneita ”lapsia”. Tiistaina kahta syyrialaista on uhattu veitsillä samassa paikassa. Uhkaajat olivat paikallisia ja muita maahanmuuttajia. di-gold

 

Asiasta kertoi Daily Sabah 01.10.2016.

 

One thought on “Yhteenottoja Saksassa: Matut vastaan paikalliset.

  • 2.10.2016 at 11:10
    Permalink

    Leipzigissa kaupungin ihmiset putsasivat keväällä neljäkaupunginosaa näistä matuista. Edellisenä iltana kerrottiin että on vuorokausi aikaa lähteä. Ja seuraavana iltana häädettiin paikalle jääneet pesäpallomailoin ja pampuin. Ja niin saksalsiset saivat neljä kaupunginosaa takaisin itselleen.

    Kuinkahan monta vastaavaa alueen plauttamista saksalaisille on tapahtunut ilman että niistä on uutisoitu? Saksalaiset ovat tehokkaita kun ne osaavat puhaltaa yhteen hiileen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.