Britannian EU-eroaminen alkaa virallisesti tänään.

  1
  Mainos

  Englannin pääministeri Theresa May aloittaa tänään lainsäädännölliset toimet Britannian irroittamiseksi maan EU:hun liittävästä vuoden 1972 liittymissopimuksesta.

  Tämä on ensimmäinen askel Iso-Britannialle tulla suvereeniksi ja itsenäiseksi maaksi jälleen. Se palauttaa päätösvallan Britannian vaaleilla valituille instituutioille ja tarkoittaa, että EU:n valta Iso-Britanniassa päättyy, May sanoi.

  Lissabonin sopimukseen sisältyvää jäsenvaltion eroamispykälää, artikla 50, toteutetaan niin, että Englanti on EU:n ulkopuolella v.2019.

  Asiasta kertoi Verkkouutiset 02.10.2016

  Mainos

  1 KOMMENTTI

  1. Tähän suomen reppanapoliitikoilla ei ole munaa 😉 Mieluummin ovat isojen ja vahvempien helmoissa ottamassa käskyjä vastaan kuin itse päättämässä asioista. ”Finnish people are born to be ruled”, sanoi kerran joku ulkomaalainen herra netissä.

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.