Poliisi ampui miehen valtatie 4:lla.

2

Niukkasanaisessa tiedotteessaan poliisi kertoo ampuneensa tänään (02.10.) auton pysäyttämistilanteessa miehen. Tämä tapahtui Orimattilan kohdalla valtatie 4:llä. Poliisin hälytystehtävä tilanteen vuoksi kirjautui alkaneeksi 12.30.

Asiasta kertoi Iltalehti 02.10.2016

 

Iltasanomat: ”Poliisi tiedotti sunnuntai-iltana, että auto suistui kolarin seurauksena moottoritien keskiviheriölle. Auton suistuttua syntyi tilanne, jonka tapahtumia tutkitaan vakavana henkeen ja terveyteen kohdistuvina rikoksina. Epäillyt teot eivät kohdistuneet poliisiin tai kuljettajaan, vaan toiseen ihmiseen.

Poliisi tiedottaa, että alustavien tietojen perusteella poliisi joutui pysäyttämään rikoksen käyttämällä asetta. Ampumispäätös ei siis liittynyt liikenteestä aiheutuneen tehtävän vuoksi.”

 

nelostie2_021016tl_503_uunelostie_etu201016tl_503_uu

Nelostiellä ilmoitetaan myös tapahtuneeksi liikenneonnettomuus 12.37, huoltoasemakompleksi Tuuliharjan kohdalla. Kukaan ei ole poliisin mukaan loukkaantunut. Koko moottoritie on suljettu, kiertotiet käytössä.

Iltalehden uutinen. 

Molemmat uutiset tarkoittavat saamaa tapahtumaa. Poliisin ensimmäistä tiedotetta oli kevyesti siistitty. Tämä auttaa täsmentämään kuvaa poliisin tiedottamisen uskottavuudesta.

Iltasanomat 02.10.2016

2 KOMMENTIT

  1. Olen alkanut epäillä, että Suomessa ei kerrota totuutta monistakaan poliisioperaatioista, enkä puhu nyt vain muukalaisiin liittyvästä uutisoinnista.

    Jos Suomessa tehtäisiin biokemiallinen isku, saisimmeko me siitä tietoa viranomaisilta? Epäilen, että emme. Tshernobylin laskeuman aiheuttamia seurauksia on säännönmukaisesti vähätelty ja sen tiedotus muutenkin tökki.

    • Joo, vähän niinkun nyt viime aikoina aarnion keissistä ollaan oltu ihan hissukseen. VARMAAN KOSKA HÄN SAI MUUTAMA KUUKAUTTA VANKEUTTA, kun muut vastaavassa tilassa saa elinkautisen…

      Myös vähän aikaa sitten oli lehdissä pienellä printillä tihrustettuna miten toinen suomalainen poliisi oli ottanut lahjuksia, yli 150,000€ edestä eikä hänestä ollut sen koomin mitään muuta uutista. Pistää hieman miettimään?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.