Venäjällä jättiharjoitus, 40 miljoonaa ihmistä osallistuu

Venäjällä ministeriö järjestää koko venäjää koskevan hätätilaharjoituksen. Harjoitukseen osallistuu 40,000,000 ihmistä. Tämän on ilmoittanut hätätila ministeriön johtaja Sergey Manuilov.  Harjoitus pidetään 4-7 lokakuuta ja siihen kuuluu 40 miljoonaa ihmistä, yli 200 tuhatta meripelastusyksikön ammattilaista ja noin 5000 pommisuojaa.

Ministeriön tiedottaja kertoo, että nyt testataan kaikki pelastautumiseen liittyvät yksiköt kerralla. Muita syitä harjoitukselle ei ole annettu ulospäin.

Lähde RT Venäjä

2 thoughts on “Venäjällä jättiharjoitus, 40 miljoonaa ihmistä osallistuu

 • 3.10.2016 at 23:45
  Permalink

  Katsokaa mainosta katossa:”Media Markt”. Jos kerran Saksa ja Venäjä ovat pystyneet hautaamaan sodan haavat ja jatkamaan kaupallista yhteistyötä, niin miksi Suomi ja suomalaiset eivät siihen pysty?

  Sodan aikana nämä valtiot kuitenkin tappoivat toistensa kansalaisia huomattavasti enemmän kuin Suomi-Neuvostoliitto maaottelussa. Kuinka tyhmiä ja/tai pitkävihaisia suomalaiset ovat? Emmekö me ymmärrä että oligarkit ylläpitävät ”sotatilaa” Venäjän kanssa ajaakseen omaa etuaan?

  Reply
 • 3.10.2016 at 23:52
  Permalink

  On kyllä aika huolestuttavia tämän kokoiset sotilasharjoitukset. Toivottavasti pysyvät harjoituksina, tai kenelläkään ei ole yhtään kivaa.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *