Musavideo: Pieni kansa

2

Viihdetoimituksen valinta tällä kertaa on Pylvänäinen: Pieni kansa, joka muistuttaa meitä siitä, että suomensukuisia todella on tässä maailmassa vain alle 7 miljoonaa.

Me olemme häviävän pieni kansa ja meidän loppumme tulee, jos me emme pidä itsestämme ja toisistamme huolta. Meillä on silti uskomaton aarre, jota monella suuremmallakaan kansanryhmällä ei ole: perintönä ikioma isänmaa.

 

2 KOMMENTIT

  1. Näin on! Ei kukaan tule pitämään puoliamme, ellemme sitä itse tee. Veijo Mereltä muuten hyvä sarja Suomen historiasta. Edellinen osa: Ei tule vaivatta vapaus 1870-1920. Ja niin ajankohtainen, kuin olla voi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.