Musavideo: Pieni kansa

2
Mainos

Viihdetoimituksen valinta tällä kertaa on Pylvänäinen: Pieni kansa, joka muistuttaa meitä siitä, että suomensukuisia todella on tässä maailmassa vain alle 7 miljoonaa.

Me olemme häviävän pieni kansa ja meidän loppumme tulee, jos me emme pidä itsestämme ja toisistamme huolta. Meillä on silti uskomaton aarre, jota monella suuremmallakaan kansanryhmällä ei ole: perintönä ikioma isänmaa.

 

Mainos

2 KOMMENTIT

  1. Näin on! Ei kukaan tule pitämään puoliamme, ellemme sitä itse tee. Veijo Mereltä muuten hyvä sarja Suomen historiasta. Edellinen osa: Ei tule vaivatta vapaus 1870-1920. Ja niin ajankohtainen, kuin olla voi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.