Tsekin presidentti: elintasopakolaiset ulos Euroopasta!

    0

    Verkkouutisten mukaan Financial Times raportoi, että Tsekin presidentti Milos Zeman on sanonut, että kaikki elintasopakolaiset pitää palauttaa Pohjois-Afrikkaan ja Kreikan saarille, koska jos he ovat tänne jaksaneet tulla, he myös kykenevät täältä poistumaan.

    Sen sijaan sotapakolaisten jäämisen Zeman hyväksyy. Milos valittiin presidentiksi vuonna 2013 suoralla kansanvaalilla. Taustaltaan hän on sosiaalidemokraattisen puolueen johtaja. Zemania on kritisoitu liiasta Venäjän ja Kiinan -linjan ymmärtämisestä.

    VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.