Apulaisvaltakunnansyyttäjä syyttää Terhi Kiemunkia ”kiihotuksesta kansanryhmää vastaan”.

1

Terhi Kiemungin bloggauksen laillisuus tutkitaan oikeudessa, päätti apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen tänään. Kiemungin kirjoitusta oli väitetty rasistiseksi, hän pyysi itse syyttäjää arvioimaan kirjoituksensa syytettävyyden. Asia tulee käsittelyyn Pirkanmaan käräjäoikeudessa aikanaan. di-gold

Asiasta kertoi Yle 06.10.2016

1 KOMMENTTI

  1. Pidä Terhi pintasi. Edustat perussuomalaisten parasta ryhmää, joita Luojan kiitos löytyy sinun lisäksi useita muitakin… Tampereella esim. Heikki Luoto.

    MV lehdessä. ”Kristiina Vainikka lupaa pitää kiinni omasta sananvapaudestaan – tuomion uhallakin”. Lataapi täyttä asiaa, vinkki Järvenpääläisille äänestäjille…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.