Apulaisvaltakunnansyyttäjä syyttää Terhi Kiemunkia ”kiihotuksesta kansanryhmää vastaan”.

1
Mainos

Terhi Kiemungin bloggauksen laillisuus tutkitaan oikeudessa, päätti apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen tänään. Kiemungin kirjoitusta oli väitetty rasistiseksi, hän pyysi itse syyttäjää arvioimaan kirjoituksensa syytettävyyden. Asia tulee käsittelyyn Pirkanmaan käräjäoikeudessa aikanaan. di-gold

Asiasta kertoi Yle 06.10.2016

Mainos

1 KOMMENTTI

  1. Pidä Terhi pintasi. Edustat perussuomalaisten parasta ryhmää, joita Luojan kiitos löytyy sinun lisäksi useita muitakin… Tampereella esim. Heikki Luoto.

    MV lehdessä. ”Kristiina Vainikka lupaa pitää kiinni omasta sananvapaudestaan – tuomion uhallakin”. Lataapi täyttä asiaa, vinkki Järvenpääläisille äänestäjille…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.