Tutkimus: naisten kuukautiskierrosta myrkyllinen löydös

3

Vuonna 2009 tehty tutkimus selvitti naisten asenteita erilaisia etnisiä ryhmiä kohtaan kuukautiskierron eri vaiheissa. Löydökset ovat huolestuttavia, koska naisten n.s. sisäryhmäpreferenssi on sitä voimakkaampaa mitä hedelmällisemmässä kuukautiskierron vaiheessa nainen on.

Toisin sanoen, naiset ovat hedelmällisimmillään ollessaan kiinnostuneita lähinnä oman etnisen ryhmänsä uroksista. Tämä voi mahdollisesti johtua hormonitasoista, koska ilmeisesti n.s. empatiahormoni, oksytosiini, myös vahvistaa tämän tyyppisiä asenteita.

Hedelmällisimmillään olevien naisten sisäryhmäpreferenssi oli vieläkin voimakkaampaa, jos he olivat tilanteessa, jossa on vaara seksuaalisesta pakottamisesta etnisten ryhmien toimesta, jotka poikkeavat naisen omasta etnisestä ryhmästä.

Löydös on järkyttävä, koska tällaisten biologisten säätelymekanismien löytyminen uhkaa väestön sekoittumista monikulttuurisissa yhteiskunnissa, jotka tyypillisesti kärsivät etnisten ryhmien välisestä vastakkainasettelusta.

 

menstr

3 KOMMENTIT

  1. Miten niin järkyttävä? Taitaa olla järkytys että niinkin hirveitä rasisteja löytyy etteivät luonnostaankaan tahdo geenejään sotkea mihin vain. Rasismi on ilmeisesti perinnöllistä, ei opittua 🙂

  2. ”Löydös on järkyttävä, koska tällaisten biologisten säätelymekanismien löytyminen uhkaa väestön sekoittumista monikulttuurisissa yhteiskunnissa, jotka tyypillisesti kärsivät etnisten ryhmien välisestä vastakkainasettelusta.”

    Nämä suvakki-mulatti-vajakki-idealistit taitavat olla todellakin VÄÄRÄSSÄ, kun jo LUONTOKIN ON MULTIKULTTUURIA JA ROTUJEN SEKOITTUMISTA VASTAAN.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.