Vasemmistoliiton kansanedustaja poseeraa tappajan rinnalla, mutta vaatii ääriryhmien kieltämistä.

Äskettäin tehtiin suuri kalabaliikki siitä, että kansanedustaja Olli Immonen (ps) näkyy samoissa valokuvissa, kuin toistaiseksi tuntemattomasta syystä menehtyneen ”Jimin” kuolemantuottamuksesta epäilty nuorimies. Samaan aikaan toisaalla Paavo Arhinmäki (vas) esiintyy musiikkivideolla Puotilan kappelin edustalla sattumanvaraisesti valitun uhrinsa, 86-vuotiaan miehen, teräaseella tappaneen Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsenin kanssa.

tappaja022222Kyseisen musiikkivideon biisi, ”emme suostu pelkäämään”, on nyttemmin korotettu eräänlaisen poliittisen ristiretken tunnukseksi, ja on läheinen ”Peli poikki!” -kampanjalle.

Kuvassa Arhinmäki vasemmalla (sic!) ja oikealla al-Mehsen.

Vasemmalta on mennä viikolla kuulunut suuri huuto Asema-aukion 10.09. ikävässä välikohtauksessa läsnäolleen ’Suomen Vastarintaliikkeen’ kieltämiseksi, koska pahoinpitelystä ja kuolemantuottamuksesta epäilty henkilö ilmeisesti on po. yhdistyksen jäsen.

Emme tavoittaneet Paavo Arhinmäkeä vastaamaan kysymykseen, aikooko Vasemmistoliitto vaatia kaikkia poliittisiä liikkeitä kiellettäviksi, joiden riveissä hengailee väkivaltarikollisia, tai näiden kavereita. Di-gold

Videoilla kohdissa 3:00/ , 3:22/, 3:26, 3:39/406

 

Al Mehsenistä täällä.

 

 

2 thoughts on “Vasemmistoliiton kansanedustaja poseeraa tappajan rinnalla, mutta vaatii ääriryhmien kieltämistä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.