Järvenpään Juholan kouluun tunkeutumista yrittänyt oli oppilaan isä.

2

 

Tilanne alkoi 09.45 kun koulun käytävillä havaittiin tuntematon rauhattomasti käyttäytyvä henkilö. Oppilaat sulkeutuivat luokkiin kuulutuksena annetun ohjeen mukaisesti. Poliisi kävi noutamassa tunkeutujan, joka osoittautui koulun oppilaan isäksi. Tilanne kesti 20min.

Juholan koulussa ja Järvenpään yhteiskoulussa on samojen perheiden lapsia, joten some-tiedoissa on epäselvyyksiä. Yhteiskoululla on saatettu varautua häiriöön, -Juholan tilanteen tultua tiedoksi. di-gold

 

Juholan koulu.

 

Muuallakin Euroopassa on jouduttu suhtautumaan oppilaiden vanhempien, isojenveljien ja serkkupoikien kouluvierailuihin:

”Uhka on todellinen.” Ranska mobilisoi reserviläisiä kouluihin.

2 KOMMENTIT

  1. Allahia ei ilmeisesti mainittu, -eikä poliisi kerro ”oppilaan isän” taustoja. Kouluvierailut isien, isoveljien ja serkkupoikien juokkuuena ovat Suomessa hyvin harvinaisia, mutta yleistymään päin. Ruotsissa paikoitellen näitä vierailuja on viikoittain.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.