Provokaatioryhmä marssii kohti Unkarin rajaa?

  2

  Valikoitu joukko pääosin irakilaisia sotakuntoisia miehiä on lähtenyt Belgradin esikaupungista Zemunista kävellen kohti Unkarin rajaa. Joukossa ei näytä olevan lainkaan naisia ja lapsia.

  Kesäkuussa samanlainen retkue simuloi nälkälakkoa ja poseerasi medialle Unkarin rajalla samanlaisen protesikävelyn jälkeen. Silloista operaatiota epäiltiin jo Serbian ja Unkarin rajavitranomaisten reaktioiden testaamiseksi.  Tämänkertainen tilanne saattaa olla vakavampi.

  Kesäkuun jälkeen tilanne on muuttunut sikäli, että Unkari on selväsanaisesti ilmoittanut pysäyttävänsä kesän 2015 kaltaiset massaryntäykset. Rajajoukoille on myös annettu ohjeistukset aseidenkäytön varalta.

  Mitä tulee tapahtumaan, siitä ei ole tietoa muilla kuin jihadistien esikunnalla. Erään skenaarion mukaan jihadisteilla on suunnitelma yllyttää Euroopassa jo asuvia muslimeja rähinöintiin rajalla järjestettävän välikohtauksen avulla:

  • ”Nälkälakkoilevia” tai muuten säälipisteitä kerääviä jihadistien ohjailemia turvapaikanhakijoita marssitetaan jollekin eteläisen Euroopan vartioidulle rajalle.
  • ”Pakolaisjoukko” käsketään ryntäämään rajan yli, millä pyritään aikaansaamaan aseellinen yhteenotto.
  • Selkkauksen tavoite on kasa marttyyreja.
  • Tuloksena on joko:
  • A: Unkari tai muu rajojaan vartioiva valtio joutuu kansainvälisen painostuksen kohteeksi, ja joutuu pehmentämään politiikkaansa. => Massat pääsevät taas liikkeelle kuten 2015.
  • B: Euroopan suurkaupunkien muslimilähiöt nousevat mellakoimaan.

  B-vaihtoehtoon voi liittyä vielä ikävämpiä ilmiöitä: Pariisissa ja Brysselissä jo nähtyjen terroritekojen tapaisten iskujen sarja, ja ehkä sen lisäksi joukkotuhoaseen käyttö Euroopassa siviilejä vastaan.  On syitä olettaa, että tämänkertainen rajaprovokaatio ei ehkä ole tavanomainen yritys päästä Unkariin. di-gold

   

  Asiasta kertoi PresTV.com 04.10.2016Tajukangas 04.10.2016.

   

  Kesäkuussa kenraaliharjoitus:

  lahtolaukaus000000001

  Aggressiivinen miesjoukko marssii kohti Unkarin rajaa.

  2 KOMMENTIT

  1. Laittomasti ylittavià rikollisia pitàà armeijan ampua ei voi antaa ihmisten ottaa lakeja omiin kàsiinsà.Mamuille on olemassa pakolais leirejà sekà irak on turvallinen maa suurimmaksi osaa heille joten sinne leirelle eikà eurooppaan tuomaan turvattomuutta

  2. Keväällä tilanne rauhoittui kun rajavartijat ampuivat pari ylipäässyttä malliksi. Eiköhän se into laannu kun taas pari esimerkkiä pääsee paratiisiin.

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.