Kirja suomalaisista jihadisteista ilmestyy.

0
Mainos

Ketkä lähtevät Suomesta ”pyhään sotaan” ja kurkkuja leikkaamaan. Tänään (14.10.) ilmestyvä kirja etsii vastauksia.

Tammikuuhun 2016 mennessä noin 70 ihmistä oli lähtenyt Suomesta taistelemaan Syyriaan Isisin riveissä. Kyse ei ole kahden uskonnon välisestä ristiretkestä, vaan Syyriaan lähtevät eurooppalaiset muslimit tappavat siellä toisia muslimeja.

Kristiina Koivunen on valtiotieteiden tohtori, tietokirjailija ja toimittaja, joka on kirjoittanut lukuisia teoksia Lähi-idästä, viimeisimpänä Suuruudenhullu Turkki (2015). Hän on työskennellyt yhdeksän vuoden ajan sosiaalityöntekijänä Helsingin sosiaalivirastossa ja tuntee olosuhteet, joista Suomen nuoret jihadistit tulevat.

http://intokustannus.fi/kirja/suomen-nuoret-jihadistit/

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.