Nykysuomi.com DDos ”isänmaan toivojen” leikkikalu

3

Nykysuomi.com on osoite! Luovuimme fi osoitteesta samalla kun teimme laajoja muutoksia sivustoon DDos:n hyökkäyksen takia. Hyökkäys kesti viimesellä kerralla viikon.

Kyllästyimme näihin sankareihin ketä ei kestä kuulla totuutta ja tehtailevat näitä hyökkäyksiä. Rikosilmoitus tästäkin on luonnollisesti tehty, tällä hetkellä on kolme rikosilmoitusta vireillä, yksi mainostajiin kodistuneesta hyökkäyksestä (tekijä/tekijät selvillä) ja kaksi näistä DDos hyökkäyksistä.

Nyt homma taas toimii ja tulemme entistä vahvempina takaisin, olemme saaneet tiimiimme lisää porukkaa (jota kaivataan vieläkin lisää), jos sinulla on halua olla mukana nykysuomen tekemisessä niin laitathan sähköpostia nykysuomi@gmail.com tekeminen voi olla mitä vain.
Nykysuomen toimitus pahoittelee häiriötä.

3 KOMMENTIT

    • Typeriä tuollaiset sananvapauden vastaiset hyökkäyset, mutta en ihmettele jos pidätte tällaisia paskajuttuja sivustoilla kuten tuo Turkin lapsijuttu. Todettu ziljoona kertaa virheelliseksi ja uutisankaksi.
      Jotain rajaa nyt hei!!!

  1. Loistava uutinen että on jo jotkut tekijät selvillä
    Toivottavasti rangaistukset on ihan todellisia eikä jotain noh, 3kk ehdollista ja 350€ sakkoja tietoliikenteen häirinnästä..

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.