Nykysuomi.com DDos ”isänmaan toivojen” leikkikalu

Nykysuomi.com on osoite! Luovuimme fi osoitteesta samalla kun teimme laajoja muutoksia sivustoon DDos:n hyökkäyksen takia. Hyökkäys kesti viimesellä kerralla viikon.

Kyllästyimme näihin sankareihin ketä ei kestä kuulla totuutta ja tehtailevat näitä hyökkäyksiä. Rikosilmoitus tästäkin on luonnollisesti tehty, tällä hetkellä on kolme rikosilmoitusta vireillä, yksi mainostajiin kodistuneesta hyökkäyksestä (tekijä/tekijät selvillä) ja kaksi näistä DDos hyökkäyksistä.

Nyt homma taas toimii ja tulemme entistä vahvempina takaisin, olemme saaneet tiimiimme lisää porukkaa (jota kaivataan vieläkin lisää), jos sinulla on halua olla mukana nykysuomen tekemisessä niin laitathan sähköpostia nykysuomi@gmail.com tekeminen voi olla mitä vain.
Nykysuomen toimitus pahoittelee häiriötä.

3 thoughts on “Nykysuomi.com DDos ”isänmaan toivojen” leikkikalu

 • 14.10.2016 at 10:23
  Permalink

  Hyvähyvä. Lisää pökköä pesään..

  Reply
  • 14.10.2016 at 20:30
   Permalink

   Typeriä tuollaiset sananvapauden vastaiset hyökkäyset, mutta en ihmettele jos pidätte tällaisia paskajuttuja sivustoilla kuten tuo Turkin lapsijuttu. Todettu ziljoona kertaa virheelliseksi ja uutisankaksi.
   Jotain rajaa nyt hei!!!

   Reply
 • 19.10.2016 at 17:11
  Permalink

  Loistava uutinen että on jo jotkut tekijät selvillä
  Toivottavasti rangaistukset on ihan todellisia eikä jotain noh, 3kk ehdollista ja 350€ sakkoja tietoliikenteen häirinnästä..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.