Saksassa asuva syyrialaispariskunta kaupitteli tyttövauvaansa nettihuutokaupassa

0

Ebay -nettihuutokauppaan listattu myynti-ilmoitus, jossa kaupaksi tarjottiin neljänkymmenen vuorokauden ikäistä tyttövauvaa, sai Ebayn työntekijät ottamaan yhteyttä poliisiin, kun ilmoitus oli ehtinyt olla palvelimella 30 minuuttia.
Ilmoitus oli laadittu haparoivalla saksankielellä, ja siinä myyjä ilmoitti lapsen olevan nimeltään Maria, ja että hänet myytäisiin eniten tarjoavalle ostajalle. Lähtöhinnaksi oli asetettu 5000 euroa.

Nettihuutokaupan luovuttamien tietojen perusteella poliisi jäljitti ilmoituksen pian Duisburgin kaupunkiin.
Myynti-ilmoitus oli tehty asunnossa, josta löytyivät myytävänä ollut Maria -vauva, hänen vanhempansa ja muita sukulaisia. Marian vanhemmat ovat syyriasta kotoisin oleva pariskunta, isä 28 ja äiti 20 vuotta.

He kiistivät ehdottomasti olevansa millään tavalla vastuussa internetin myynti-ilmoituksesta. Isä kertoi, että hänen puhelimensa, jossa oli paljon valokuvia vauvasta, oli hiljattain varastettu, ja että ilmoituksen olisivat kenties laatineet puhelimen varastaneet ihmiset.
Ilmoitus paljastui kuitenkin laadituksi asunnon kiinteästä nettiosoitteesta, jolloin pariskunta alkoi syyttää muita asunnossa majailevia sukulaisia sen todennäköisiksi tekijöiksi.

Maria on huostaanotettu, jotta hän olisi turvassa rahanhimoiselta perheeltään, ja poliisi jatkaa tutkimuksiaan.

http://www.express.co.uk/news/world/721223/baby-e-bay-sell-migrant-Syria-advert-parent

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.