Tappajaklovni-ilmiö leviää: Ruotsissakin puukotettu.

0

Klovnit ja puukot näyttävät liittyvän toisiinsa myös Ruotsissa, missä puukko on heilunut. Helsingissä on aiemmin sattunut tapaus,  jossa klovni-yhteyden omaavaa mieshenkilöä epäillään sattumanvaraisen vastaantulijan taposta. Poliisi ei ole kertonut käyttikö epäilty tappaja jonkinlaista maskia tai naamaria. Kuvassa oleva henkilö ei ole em. epäilty.

Klovnipaniikki levisi Ruotsiin: Klovniksi pukeutunut hyökkääjä puukotti nuorta miestä

Tapaus sattui Varbergin kunnassa Göteborgista etelään. Aiemmin tällä viikolla klovneiksi pukeutuneet henkilöt ovat uhkailleet ihmisiä väkivallalla myös muualla Etelä-Ruotsissa.

Kaksi klovneiksi pukeutunutta henkilöä uhkasi tappaa naisen Skänningessä, ja ryhmä klovneja säikytteli kymmenvuotiaita koululaisia ilmeisesti leluiksi tarkoitetuilla moottorisahoilla Svedalassa.

 

Ruotsin tapauksesta kertoi Iltalehti 14.10.2016.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.