Barbariaa Suomessa! Kymmeniätuhansia sukuelinsilvottuja

Aamulehti raportoi, että kehitysmaalainen tapa silvoa naisten sukuelimiä ei ole vain rantautunut Suomeen, vaan Suomessa on jo kymmeniätuhansia sukuelinamputoituja tyttöjä. Näiden tekojen silmittömyys on mittakaavaltaan sellainen, ettei asiasta voi oikein sanoa mitään. Pahuudella ei ole mitään rajaa, kun vauvan sukuelimet tuhotaan.

Sukuelinsilvonnalle ei ole mitään tarvetta, eikä sitä tule sallia lainkaan uskonnosta, sukupuolesta, etnisestä ryhmästä, maailmankatsomuksesta – tai mistään muustakaan riippumatta. Sukuelinsilvonta on sivistymätöntä barbariaa aidoimmillaan. Siinä raakuus ja sydämettömyys kohtaa jopa poliittisen eliitin tyhmyyden ja pahuuden ylittävällä tavalla.

Miten mikään äiti voi kohdella poikasiaan noin?

One thought on “Barbariaa Suomessa! Kymmeniätuhansia sukuelinsilvottuja

  • 15.10.2016 at 09:22
    Permalink

    Entäs sitten miehet?? Esinahan myötä heille muodostetaan jo pienenä trauma joka kantaa läpi koko elämän ja tuhoaa empatiakyvyn sekäläheisyyden tunteen. Myöskään seksuaalista nautintoa ne eivät koskaan saa kuten miehen esinahan kanssa. On havaittu että miehillä esinahan poistaminen kohottaa agressiota. Ja hyvinhän tuo näytää totoeutuneen. Äkkinäisempi sanoisi että myös naisilla.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *