Trump johtoon Rasmussenin gallupissa!

0
Mainos

Donald Trump on ollut kovilla jonkin aikaa sen jälkeen, kun Clintonin taustajoukot julkaisivat toistakymmentä vuotta vanhan videonauhan, jossa Trump oli puhunut aika rujolla kielellä naisista ”poikain kanssa”. Toisaalta Trump pärjäsi hyvin toisessa Trump vs. Clinton väittelyssä ja Clintonista vuodetut Wikileaks-paljastukset painaa myös vaakakupissa.

Vaikka tilanne on näyttänyt Trumpille vaikealta viime aikoina, nyt joitakin elkeitä tilanteen kääntymisestä taas Trumpille edullisemmaksi on, kun Trump nousee Rasmussenin puhelin-gallupissa Clintonin ohi. Tilanne kuitenkin on se, että on edelleen liian aikasta sanoa, kuka voittaa vaalit.

trump1

Mainos

LA Timesin ”Daybreak” -gallupissa Trump on vajonnut nyt tasoihin Clintonin kanssa, mutta Daybreak on luonteeltaan gallup, joka päivittyy hieman viiveellä. Toisaalta n.s. lehdistön gallupit ovat suosiollisia Clintonille, mutta niiden luotettavauus ylipäänsä on kyseenalainen, koska ne ovat pitkälti Demokraattien ja toisaalta vakiintuneen vallan hallussa.

trump2

Jatkamme tilanteen seuraamista.

 

 

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.