Häädetty mies kadonnut Tampereella, pahinta pelätään.

9

Poikkeuksellisesti henkilön kuva ja nimi ovat nyt julkisessa levityksessä, vaikka viranomaiset eivät etsi häntä. Tiistaina klo.13 ulosottomies ja huoltomies olivat käyneet toimeenpanemassa häädön, joka johtui maksamattomista laskuista. ”Kyllä tässä on menetelty aivan häätökaaren mukaan.” 

Kunnilla ei ole enää vanhaa velvoitetta huolehtia siitä, että jokaisella kuntalaisella on asunto. Ulosottomies, huoltomies ja isännöitsijä eivät tiedä minne Heikki meni asunnostaan poistamisen jälkeen.

Omaiset etsivät huolissaan tamperelaista Heikki Saksalaa. 29-vuotias mies on nähty viimeksi tiistaina yhden aikaan, kun hän sai häädön asunnostaan. Asuntoon hän jätti kaiken; puhelimensa, avaimensa, jopa rakkaan kissansa.

Sisä-Suomen poliisilaitokselta vahvistetaan MTV Uutisille, että katoamisilmoitus kyseisestä henkilöstä on tehty.

Saksalan sisko Johanna Veijalainen kertoo, että pikkuveljen katoaminen selvisi hänelle tiistaina, kun veljen pomo soitti: Saksalaa ei ollut näkynyt töissä pariin päivään, tietäisikö sisko hänen liikkeistään jotakin? Pomo oli myös käynyt Saksalan asunnolla, jossa oli kerrottu miehen saaneen häädön kodistaan.

 

14344832_1134309703325278_8861522332275796570_nAsiasta kertoi MTV 16.10.2016.

Asunnottomien yötä vietetään maanantaina 17.10. usealla paikkakunnalla. Tässä Riihimäki:

https://www.facebook.com/events/638899049623668/

14468751_1244937222205141_3059184929094384001_o

9 KOMMENTIT

  1. Kissan jättäminen lukkojen taakse ilman että omistajalla on mahdollisuutta hoitaa sitä täyttää ulosottomiehen kohdalla eläinrääkkäyksen merkit. Ulosottomiehen olisi pitänyt huolehtia kissalle eläinkotiin tai vastaavaan paikka. Toivottavasti joku eläinyhdistys ottaa kantaa tuohon ja nostaa syytteen ulosottomiestä vastaan. Raskauttava asia että on virkamies jonka pitäisi tuntea laki.

  2. Yksi suomalainen lisää kodittomien joukkoon, ketä Suomessa enää kiinnostaa. Ei ketään viranomaista ainakaan.

  3. Matuille maksetaan ja annetaan kaikki muttei auteta työssäkäyvää, avuntarvitsijaa 🙁 🙁 🙁

  4. Valkoisen heteron päivät vähissä. Omat koirat puree minkä kerkiää. Eläimet pitää oman laumansa puolia, ihmiset eivät. Naaraat kiimoissaan pahimpia.

  5. montako vuokraa nämä sekarotuset pakolaiset on maksaneet ei saatana yhtään entä montako päivää nämä sekarotuset on teheneet töitä suomessa ei yhtään montako ateriaa nämä sekarotuset on itelle ostaneet ei yhtään miksi ne ei lennä mistään pihalle rajat vaan auki ja loisia sisään omalle kansalle ei heru minkaanlaisia avustuksia mistään nämä sekarotuset muuta teekkään kun roikkuu ja täällä suomessa ja loisii vielä niille saatanoille maksetaan kun ne tulee tänne sipilän soinin ja onpon siipiensuojiin

  6. Saatana jos ei löydy lakia noille oman kansan SORTAJILLE JA VIELÄ ELÄINRÄÄKKÄÄJILLE, kohta me tullaan repimään se ulosottoäijä kodistaan ulos ja pidetään ulkosalla yökausia. Vitun mutu paskat majoitetaan, ruokitaan ja paapotaan, eivätkä ole koskaan täällä maksaneet veroja eivätkä mitään. Vitun paska sakki upotetaan kohta mereen oikein urakalla. Nyt on lynkkausmieliala päällä.

  7. Kyllä on totta ei meille suomalaisille heikommille jää mitään miljoonat menee mamuille ja muuta kun vittuileevat meille, maksaisi sipilä nää kun on kutsunutkin ne tänne

  8. Juu eli tosiaan ulosottovirasto ei ole asiakkaaseen muutoin kuin kirjeellä yhteydessä. Kun asunto sitten menee alta, uo viranomainen vaihtaa lukot ko asuntoon. Mikäli siellä on eläimiä, viranomainen ottaa yhteyttä paikalliseen hoitolaitokseen ja eläin toimitetaan sinne. Tampereen sosiaaliasiamies ois tätä ihmistä voinut auttaa, koska tässä vaiheessa tuo apuketju katkeaa. uo ei ota yhteyttä sos virastoon vaan asiakkaan täytyy se itse tehdä. Kuulemma käytäntö on tämä ja moitin sitä, että tämä avunantoketju katkeaa näin kylmästi, päivystävä uo mies sanoi, että heillä pieninä virkamiehinä ei ole muuta vaihtoehtoa. Pitäis viedä asia ylemmille tahoille. Näin Tampereella.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.